Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

MUQZI Lanț de Bicicletă Portarul Titular MTB Biciclete Rutier centru Virtual Suport Fix Lanț de Curățare Suport Instrument

    (1) 5
(1 Recenzii)

12.48lei 11.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w428081

Lanțul De La Bicicletă Portarul Titular

Întrebări adresate frecvent de:

1. Pentru elementele livrate în mod eronat, vă rugăm să ne contactați după livrare.Va vom rambursa toate plățile.

Culoare: Negru

1. Avem livrare în termen de 30 de ore după plata (cu excepția sărbătorilor)

Material: Teflon + șuruburi din oțel

Scop: este folosit pentru a menține tensiunea în lanț atunci când curățarea lanțului de bicicletă sau în timpul transportului, pentru a evita frecarea între lanț și mașină de organism și pot provoca zgârieturi.

2. Dacă nu ați primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom urmări elemente.Dacă nu puteți primi, va vom rambursa în întregime, vă rugăm să nu vă faceți griji

Garanție:

Metoda de instalare: similar cu instalarea roților din spate, pentru a regla spate apela la unul mai mic, astfel încât ghidul roți și role sunt pe o linie orizontală, și poate fi blocat în mod corespunzător.

Greutate: 49.6 grame

2. Pentru produse cu defecte sau culori greșite, vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video, și vă vom returna dupa confirmarea.

Tag-uri: arc de carbon 36 de gauri, adeziv lanț de bicicletă, schimano lanț de bicicletă, koozer biciclete 36 de gauri, lanț de 12 viteza de el, bijuterii lanț caz de telefon, brocoli cheie lanț, barbati din piele lanț cheie andygo, bicicleta lumina 20000 lumen spate, novatec biciclete 20mm 36 de gauri.

  • Numărul De Model: 75
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: MUQZI
image

Anonymous

5
2022-07-19

“Revenit în 16 zile în Finistere. Corespunde descrierii și așa că eu sunt mulțumit cu comanda mea.”

Adauga Comentariul Tau Acum