Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

RACEWORK Biciclete Rutier Dual Pivot Etriere de Frână de Bicicletă de Curse din Aluminiu Trage Lateral Etrier Fata Spate, piese de Bicicletă

    (3) 5
(3 Recenzii)

138.53lei 70.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w493372

RACEWORK Biciclete Rutier Dual Pivot Etriere de Frână de Bicicletă

Acesta utilizează durabil și puternic din aliaj de aluminiu,are o durată lungă de viață,este rezistent la abraziune și coroziune.

Material:Aliaj De Aluminiu

Greutate:407g(Cu Frână)

Instalarea este simplă,rapidă și drept înainte,nu instrumente speciale sunt necesare.

Puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp,este perfect pentru înlocuirea celor uzate sau deteriorate etrierului de frână în biciclete.

Acest drum cu bicicleta dual-pivot al etrierului de frână poate îmbunătăți eficiența de frânare care poate opri biciclete rapid și pentru a evita pericolul.

Plăcuțe de frână Lungime:55mm

Făurit arme și oțel inoxidabil pivot bolt RACEWORK Frâne caracteristici dual pivot design crește puterea de frânare și îmbunătățește progresiv simt.

Caracteristicile Produsului

Speciflcations:acesta poate fi eliminate de la centrul de frânare distanța de la marginea de spus montare gaură între carcasă frână 45-60mm janta.dacă distanța este prea scurt sau prea lung,acesta nu poate fi instalat

Este o potrivire perfectă pentru biciclete rutiere de utilizat,se poate fixa roata de bine,asa ca roata poate fi oprit la scurt timp.

Tag-uri: bicicleta rapid, husă brompton, special chitara accesorii, accesorii motociclete tapon, pește shimano, aeros bicicleta, desene animate piese auto, led p2 exterior, neelectrica piese de motociclete, nedefinit pantaloni.

  • Sistem De Frânare: V Brake (Frână Roată De Fricțiune)
  • Material: Aliaj Ușor
  • Componente: Etrierului De Frână
  • Numărul De Model: RK-R8000
  • Utilizarea: Biciclete Rutiere
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Racework
  • Dimensiune: 700C
image

Anonymous

5
2022-08-19

“oK”

image

Anonymous

5
2022-07-25

“Produs bun. Deja testat și funcționează foarte bine.”

image

Anonymous

5
2022-08-22

“De fapt, nu se potrivește mea bicicleta hibrid (acest lucru este 100% a mea nu) dar arată bine și ar trebui să funcționeze bine. ”

Adauga Comentariul Tau Acum