Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bicicleta Aripile Colorate Fata/Spate Anvelopa Roata Aripile de Plastic de Noroi MTB Mountain Bike Drum apărătoarea de Noroi Accesorii Ciclism

    (1) 5
(1 Recenzii)

22.79lei 16.86lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w467659

1. Acest fibra de carbon bicicleta de noroi pot proteja hainele,astfel încât hainele tale nu vor fi ușor murdare, atunci când de echitatie biciclete de-a lungul drum plin de noroi sau de echitatie biciclete în zi ploioasă.

Aplicabile: Bicicleta roata din față sau pe roata din spate

Bicicleta Aripile Colorate Fata/Spate Anvelopa Roata Aripile de Plastic de Noroi MTB Mountain Bike Drum apărătoarea de Noroi Accesorii Ciclism

Greutate: 40g

3. Se poate potrivi perfect în cele mai de biciclete,cum ar fi biciclete de munte,biciclete rutier,unelte de pescuit fixe, și mai mult.

Material: fibra de Carbon.

Dimensiuni: 260*220mm.

Culoare: Alb și Negru,Roșu și Negru,Verde și Negru,Portocaliu și Negru,Galben și Negru,Roz și Negru,Albastru și negru,Negru

Tip: Bicicleta De Noroi

Pachetul Inclus:

Notă:

Caracteristici:

2. Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

5. Durabile realizate din material de fibra de carbon,aceasta anvelopa fender poate suporta abraziune și nu este ușor să fie deteriorat.

1 * Aripă

4. Acesta este de lungă durată și durabile,o alegere excelentă pentru înlocuirea celor uzate sau deteriorate unul pe bicicleta.

Caietul de sarcini:

1. Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

2. Roata din față biciclete anvelope fender este ușor să fie instalat,îl puteți instala fără a utiliza orice instrumente speciale,iar instalarea este non-daune.

Tag-uri: suport apărătoarea de noroi 10, ciclul jersey bărbați 2017 movistar, uv bărbați rash guard, plină erupție de pază bărbați, tricou barbati bjj wrestling, mare erupție de pază bărbați, 15mm erupții cutanate pază bărbați, rash guard bărbați dimensiune, rash guard oameni mari, tricou barbati 4 xl.

  • Numărul De Model: bicicleta de noroi
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-08-03

“Frumos. Nu au instalat încă.”

Adauga Comentariul Tau Acum