Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

130 DB Safesound Alarma de Securitate Personală Breloc cu Lumini LED Mini autoapărare Dispozitiv Electronic pentru Femei, Fete, Copii

    (2) 2.5
(2 Recenzii)

29.34lei 20.25lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w78589

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

7. Timp De Livrare:

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.semimaratonzalau.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

*Mic și portabil, Potrivit pentru femei, copii, vârstnici exploratori etc, se poate crește un individ sentimentele de încredere, independență și securitate personală, de care au nevoie, în scopul de a salva viețile lor.Acesta poate fi atașat la un rucsac, in geanta sau brelocuri pentru acces convenabil, acesta poate fi, de asemenea, purtat cu o curea.

*Auto-apărare personal de alarmă nu este doar furnizarea de auto-apărare pentru femei și led mini lanterna.

Baterii: 3*LR44 de 1,5 V(Incluse)

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Material : ABS

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

Caracteristici:

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

Pachetul Inclus:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

GARANȚIE EXPIRAT.

1*Curea

Garanție

*Personal de alarmă vă ajută să șocheze și să descurajeze un atacator și atrage atenția în momente de nevoie, utilizat ca protecție.

Caietul de sarcini:

*De înaltă 120-130dB auto-apărare personal alarma sună grozav, și poate lua o atenție pentru ajutor atunci când cineva este într-o situație periculoasă.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Personal Alarmă Sunet în condiții de Siguranță de Urgență de Auto-Apărare de Alarmă de Securitate Breloc Lanterna LED-uri

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Feedback-ul

1*De Urgență Alarmă Personală

VOL: 120-130dB (Aprox)

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.semimaratonzalau.ro!

Culoare: Roz

Element Dimensiune: 72*36*22mm

Transport

Caietul de sarcini:

Element Greutate: 28g

Returnare Și Rambursare

*Ușor pentru a utiliza, pur și simplu activa pentru alarmă dacă vă scoateți ștecherul ori de câte ori periculoase situații de urgență; Închide alarma atunci când introduceți ștecherul în; Apăsați mini LED-uri buton pentru a activa luminos LED pentru iluminare pe timp de noapte, pentru iluminare întuneric pasarele și găsirea cheii.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

Descriere:

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Tag-uri: alarma de securitate breloc, taser autoaparare pentru femei, Auto-apărare breloc, alarme, Alarma personala, breloc alarma.

  • J: gaz pentru apărare cu caracter personal
  • H: Auto-Apărare
  • I: Auto-apărare pentru femei
  • D: Striga Tare Breloc
  • Certificare: Nici unul
  • G: protecție de securitate
  • K: taser electric de apărare
  • N: cu electroșocuri de apărare personală femeie de download
  • A: auto-apărare de alarmă
  • Origine: China Continentală
  • L: apărare cu caracter personal
  • E: Auto-apărare breloc
  • F: alarmă de urgență
  • C: Fata Femei de Securitate Proteja de alarmă
  • B: Alarma personala
image

Anonymous

4
2022-10-06

“Am primit doar 2 produse, albastru și negru. Poți să mă taxezi pentru două am primit.”

image

Anonymous

1
2022-10-06

“Nu a primit-o”

Adauga Comentariul Tau Acum