Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Alarma de securitate Drăguț Mini Produs Multi-funcție Breloc Garda de Alarmă Produs de Securitate Personală, de Auto-apărare Lup I3x6

    (0) 0
(0 Recenzii)

33.38lei 22.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w99567

Pompom

Practic și elegant: un costum te poate proteja și este, de asemenea, un bun accesoriu.

130db cu voce tare: alarma emite un sunet puternic, care poate atrage atenția oamenilor. chiar și la o distanță de 600 de metri; 130db eficient poate speria periculos atacatori și de a cere ajutor; atunci când vă confruntați cu dificultăți sau aveți nevoie de ajutor, acesta va fi un bun ajutor.Pur și simplu trageți acul pentru a activa mână de alarmă, apoi introduceți acul să-l oprească.Echipat cu un luminos lanterna LED-uri, potrivite pentru utilizare în caz de urgență.

Fereastra device

Tirbușon

Unic 7-bucată de securitate cheie lanț setul include o curea de mână, 130 decibeli ceas cu alarmă cu lanterna, deschizator de sticle, manual de utilizare aspirator cu suport pentru 30 ml sticle goale, ruj titular, fereastra breaker, pompom și fluier.

Securitatea noastră breloc set este cadoul perfect pentru Ziua Mamei.De asemenea, este potrivit pentru studenți, vârstnici, femei, lucrători de noapte, etc. Potrivit pentru noaptea de funcționare, mersul pe jos câine, în deplasare, drumetii, camping și alte activități în aer liber.

Cheia de securitate inel include:

Alarma cu lanterna

Convenabil detergent titularul 30 ml flacon cu

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Încheietura mâinii sac

Ruj titular

Tag-uri: caz 9t securitate, copilul de alarmă de incendiu, ariza breloc antiviolation, personal apărare breloc, ceas deșteptător tous, nedefinit pantaloni, drăguț apărare breloc, fanii apărare cu caracter personal, persoană de apărare breloc, israel defense.

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: /
  • Certificare: CE

Adauga Comentariul Tau Acum