Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

TOWODE Acasă fără Fir Usa 433Mhz bine ai venit Prieten Inteligent Soneria 150 de metri Distanta de 32 de Melodii Nivel 4 Volume sonerii

    (2) 5
(2 Recenzii)

113.86lei 42.14lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w67069

Timp de funcționare poate fi de până la 500ft(150m) în spațiu deschis,mare pentru casa mare, inclusiv vile, apartamente, birouri, magazine, depozite, etc.

150M distanta de transmisie

2. Curent de lucru:

Parametrii tehnici

Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.Doar conectați receptorul în priză și atașați transmițătorul de pe usa, tu nici măcar nu trebuie neapărat să facă găuri sau deteriora nimic.

Montați senzorul de ușă la ușă sau o fereastră.Atunci când cineva împinge deschide ușa și fereastra, usa primește semnalul și va alarma.

Detalii produs

Ușor de installEasy pentru a instala

32 tonuri de apel pentru telefonul opțiune,puteți selecta în mod regulat,și nu se simt plictisit,pentru a evita același inel cu vecinii.Volumul poate fi ajustat în funcție de mediu diferite.

32 de Melodii si 4 Nivelul volumului ajustabil

Senzor de usa modul de alarmă

Produs Caracteristică

5. Wireless: o distanta de 150 de metri (în spațiu deschis)

TOWODE M557 Sonerie Wireless 433Mhz Acasă bine ați venit Soneria Inteligent 150M de Lungă Distanță fără Fir Cu 32 de Melodii Acasă bine ați venit sonerii

Când infraroșu detectează un obiect în mișcare va trimite un semnal la usa, soneria emite un sunet bun venit.

8MP 4MP HD Outddor Camera WIFI ,puteți să faceți clic pe imagine pentru a cumpăra camera în aer liber.

UE / SUA plug Pentru Alegerea

1. Tensiune de alimentare: AC 100-220V

Când apăsați butonul,soneria va primi semnalul și veți auzi o melodie dulce imediat.

.

4. Temperatura de operare: -10 ° C-50 ° C

3. Frecventa Wireless: 433 MHz

Acest inteligent fără fir usa adoptă avansate de emisie-recepție wireless tehnologie, voce de înaltă calitate, tehnologie de procesare, și performanța sa este stabilă și de încredere.Soneria de la intrare, anti-furt, este binevenit multi-scop.Potrivit pentru casa, vila, magazin, hotel și de birou, etc.

6. Usa buton: Built-in baterie(1 buc 12V 23A baterie)

Inteligent fără fir usa

Un emițător poate asocia cu mai multe(max 30) receptoare, și un receptor poate asocia cu mai multe(max 30) emițătoare.

Personaliza soneria kit conform needCustomize soneria kit-ul în funcție de nevoie de dumneavoastră

Infraroșu detecter binevenit modul

Tag-uri: colchon inflable camping mașină de pat de voiaj, 1 ușă, ușă de oțel wifi, accesorii electronice, usa, soneria câine, cazul ne smart, negru soneria inteligent, nedefinit pantaloni, tuya smart home controller, card inteligent de blocare a ușii.

  • Soneria muzica: 32 de melodii
  • Tip De Element: Soneria Fără Fir
  • Volum Sonerie: 4 Nivele
  • Itercom: No
  • Wireless distanta: 150 de metri (în spațiu deschis)
  • Smart home platforma: Nici unul
  • Alarma: Da
  • Nume De Brand: TOWODE
  • Origine: China Continentală
  • Display: Nici unul
  • Diferite moduri de: Sonerie /bine ati venit /Alam modul
  • Putere: Acumulator Uscat
  • Frecventa Wireless: 433MHZ
  • Caracteristică: Nici unul
  • Tipul De Conexiune: Wireless
  • Certificare: Nici unul
image

Anonymous

5
2022-07-28

“Produsul a venit cu 3 săptămâni înainte de Magnitogorsk. problema, atunci când apăsați butonul, iluminare arde, dar nu există nici un sunet, poate e de la baterie sau de la buton nu este un păcat”

image

Anonymous

5
2022-08-05

“Livrare la Len zonă de 18 zile-suficient de rapid. A venit ce am comandat, fara daune. Functioneaza Super, deși pe unele melodii difuzor dozelor, dar nu e critică. Vă mulțumesc foarte mult vânzător! Recomand la toată lumea!”

Adauga Comentariul Tau Acum