Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4 Buc Caroserie Clipuri Pin Pentru Traxxas Hsp Redcat Rc4wd Tamiya Axial Scx10 D90 Hpi 1/10 Masina RC

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

27.08lei 16.81lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w56905

Conținutul pachetului:

[Joc Gratuit]: Chiar și în ploaie ușoară, puteți, de asemenea, du-te afară și să se joace masina RC.Fix auto shell vă permite să ieși și să se joace atunci când vremea este rea, iar tu nu trebuie să vă faceți griji despre masina shell scadere, deoarece clipuri pin cu bună performanță fixe.

[Potrivit pentru]: Compatibil cu Traxxas Hsp Redcat Rc4wd Tamiya Axial scx10 D90 Hpi 1/10 modele, alegerea perfecta pentru reparat masina corpuri și corpul.Ușor de instalat și de a elimina, Perfect pentru DIY RC pasionatii de automobile.

[ Design unic]: Simbolic diamant gaură mâner în formă de design, atunci când doriți pentru a descărca mașina shell, acest lucru se ocupe de design-ul nu va doare mana.Este foarte convenabil și simplu pentru a descărca mașina de coajă.

Culoare: Portocaliu / Negru / Albastru

Material: material Compozit

4 x caroserie clipuri pin

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

[Fix masina shell]: pin clipuri pot repara masina coajă de bine și de a proteja componentele din interior de masina RC.De îndată ce este atașat, masina shell este ferm atașat la caroserie și niciodată nu vă faceți griji despre masina ta obtinerea deteriorate.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Material: Metal
  • Certificare: Nici unul
  • Varsta Recomanda: 12+y

Adauga Comentariul Tau Acum