Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2.4 G RC Dinozaur Inteligent Raptor Electric Mersul pe jos Animale Jucării Control de la Distanță Jurassic Dinozaur Jucărie Pentru Copii cadouri

    (0) 0
(0 Recenzii)

296.22lei 177.75lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w62293

Feedback-ul

Transport

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și /sau datoria față de țara lor.De Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului.Vanzatorul nu a vrut să plătească pentru Orice Taxe,Taxe,taxe la Import.Cumpărători, vă rog, în mod conștient și îndeplinească obligația de plată a taxei și de vămuire.

2. Toate elementele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2.Rapid de transport maritim, plângând 24 de ore

3.Nici o factura, nici un cod QR, Fara promotii

Taxe Vamale

Sfaturi cald: Acest dinozaur jucărie este de a trimite cu cutie de original , este cel mai bun Christams și cadou de anul Nou pentru copii în acest an!

După-vânzare de servicii:

Serviciu De Livrare Directă

Livrare Rapida

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original.

3. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Întoarcerea poștale ar trebui să fie plătite de către client.

2.Va rugam sa completati corect adresa de livrare si telefon de contact pentru comanda ta, noi nu iau nici o nelivrate responsabilitate pentru că a greșit Destinatarul informații-ai dat.

Returnare Și Rambursare

4.dacă aveți mai multe comenzi,vom da link-ul de VIP

Transport

Pentru a se asigura că produsul este în cele mai bune condiții atunci când îl primiți, Vom alege cea mai bună metodă de ambalare (Cutii sau rezistent la apa punga cu bule) în funcție de diferite produse.Dacă aveți orice cerințe speciale de ambalare, vă rugăm să ne contactați.

Garanție

1.Perioada de garanție:Doi ani.

2.Vă rugăm să căzut liber să ne contactați dacă produsul dumneavoastră au unele probleme de calitate,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Ambalare

4. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

1.Cele mai multe produse vor fi livrate în termen de 72 de ore(exclude holiay și weenkend) după clară de plată pe care le primim.

1.Produsele noastre sunt pline de stoc, simțiți-vă liber pentru a comanda

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă până când sunteți mulțumit cu achiziția dvs. la noi!Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin și încredere!

Sfaturi Cald

Ambalaje De Protectie

2.4 G RC Dinozaur Inteligent Raptor de Control de la Distanță Jurassic Dinozaur Jucărie Electrice de Mers pe jos Animale de Jucarii Pentru Copii

Vă rugăm să știu că vom încerca noastre cele mai bune pentru a alege cea mai rapida metoda de transport maritim pentru tine, și puteți verifica informațiile de transport maritim de parcelă la https://17track.net sau https://global.cainiao.com/

Dacă aveți orice problemă cu transport maritim, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Noi va oferim cele mai bune produse și servicii pentru tine.Chiar sper că ești foarte bucuros atunci când a primit pachetul nostru!

1. În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin www.semimaratonzalau.ro.

Uneori, coletul va fi întârziată de forță majoră sau obiceiurile locale, dar se va ajunge în cele din urmă, așa că vă rugăm să nu vă faceți griji.

Tag-uri: remote controle masina jucarii, papusa rex jurassic 1, rc airbus jucarii, nedefinit pantaloni, silicon jucărie, pinguin câine de jucărie, peruca rc, bandaj dinozaur, control de la distanță masina ke dinozaur, masini rc animale.

  • Varsta Recomanda: 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Tensiune De Încărcare: 3.7 v
  • Dimensiune: 46cm *20cm *18cm
  • Caracteristici 4: Mediu prietenos material
  • Caracteristici 3: Jucării DIY, ducational jucarii, jucării de învățare, Iluminare jucarii
  • Design: dinozaur
  • Starea de Asamblare: Aproape Gata
  • Caracteristici 1: Cadou de crăciun, Cadou de anul nou, Cadou de ziua de nastere, Copii cadou de ziua
  • Sursa De Alimentare: Electric
  • Caracteristici 2: Jucarii pentru gril, Jucarii pentru băiat, Jucarii pentru copii
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum