Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cana De Email Creative De Cafea Ceasca De Apa Ceai Lapte Cupe De Camping Cani Ocupe De Email Cani Cadouri De Craciun

    (3) 5
(3 Recenzii)

32.49lei 22.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w497634

Perfect de folosit pentru supa, cafea, cappuccino, latte, lapte, ceai, bere rece, cupe este suficient pentru a satisface diferite bea nevoie pe băut acasă, camping, picnic, petrecere, pescuit, etc. Acestea ar putea fi un decor pentru casa sau birou, sau un cadou perfect pentru Anul Nou, Crăciun, ziua de nastere, ziua Recunostintei, Nunta, etc.

Capacitate

Numele Produsului

Email

Pachetul 1 * Email Cani

350ml

Culoare

Utilizarea

Notificare

Material

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne lăsați mesaje, sau de a părăsi SNS tale preferate contact detalii, cum ar fi Facebook, VKONTAKTE, Skype, Whatsapp, etc., vom încerca noastre cele mai bune să-ți răspund.

Email Cani

Negru / Alb / Roz / Verde / Albastru / Galben

Ca un producător, salutăm, de asemenea, comercianții cu amănuntul, dealeri, un Fypo parteneri pentru o viitoare colaborare.

Produs Caracteristică 【de fier de Înaltă calitate】: cani de Cafea sunt realizate din fier de calitate cu strat ceramic.Sănătos material, fără de orice substanțe toxice în băuturi.O mare mediu-friendly cup, durabile și eco-friendly. 【Inoxidabil și Siguranță】: Lucioasa strat ceramic previne ruginirea și de servire de ani de zile.Suprafață netedă și rola margine de siguranță de băut, de culoare argintie, cu rim perfect pentru design diferit repezi sau cuvinte de unul singur. 【Ușor de Curățare】: suprafață Netedă ajuta curge cu ușurință și de a curăța mai ușor cu apă și săpun, de Mână-spălare recomandat pentru a proteja suprafața lucioasă. 【Ușor și Portabil】:380ML drăguț-dimensiunea foc de tabara cana ușor de transportat pentru o excursie de camping sau de zi cu zi de uz casnic.Design portabil oferă o greutate confortabil pentru a utiliza.Mare pentru rucsac. 【Largă de Aplicații】: Email cani poate fi servit ca ceașcă de cafea, ceașcă de ceai, pahare cu lapte, rece halbă de bere, cupe băuturi, bea apa cu cana, cana supa.Perfect pentru uz casnic, mic dejun, camping, picnic, petrecere, în deplasare, cadoul Ideal pentru prietenii și familiile.

Tag-uri: personalizate cani email, lsyer cana de metal, cana de email tyumen, pensionare cana de crăciun, melamină cana de camping, ghimbir craciun cani, harko spumant de lapte, funnyy craciun cana, mugi cana, cafea rășină cupa.

  • Stil: Scurtă
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat, Nu Inversat
  • Forma: Maner
  • Accesorii: Cu Nici Unul
  • Certificare: CE / UE, CIQ, CEE, LFGB
  • Material: Metal
  • Caietul de sarcini: 1 pcs
  • Tip: Cani Lapte, ceașcă de cafea, lapte cupe, Biroul Drinkware
  • Tip De Metal: fier
  • Origine: China Continentală
  • Drinkware Tip: Cani
  • Culoare: Roz, Whtie, Negru, galben, albastru, verde
image

Anonymous

5
2022-12-26

“Mic, dar foarte bun finishI recomanda companiei și vânzător.”

image

Anonymous

5
2022-09-12

“Frumos mok, livrare bun”

image

Anonymous

5
2022-09-12

“bun mok”

Adauga Comentariul Tau Acum