Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Formare box Manusi Grappling Mănuși din Piele PU Wrist Wraps Mănuși Pentru Arte Martiale, MMA Sparring Lupta Muay Thai de Formare

    (0) 0
(0 Recenzii)

22.32lei 12.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w19446

Produs material: PU

1 * mănuși de Box

Puncte:

Cel mai bun de umplere și de prindere fermă: de înaltă calitate din piele PU, burete pernă, spumare ridicată PE, și trei straturi de protecție sunt utilizate.Aderență puternică nu este ușor să se rupă.

2、Consolidat Impactul Tampoane: sac Greu mănuși utilizați pumn burete tampoane cu modernizate grosime, care joacă un rol-cheie eficiente în absorbția șocurilor în timpul de formare box, arte martiale, box activități, etc.

Dimensiune: 24 * 13 * 5 cm/9.44 * 5.11 * 1.96 în

Caracteristici:

Produs de culoare: negru, roșu

4、Respirabil Mănuși: Există perforații pe palma de mănuși de formare, care poate crește capacitatea de respirație și de a face sa te simti cool.Nu vei transpira sau se simt cald în timpul antrenamentului.

1、Durabile Materiale de: piele de box mănuși de formare este de bună calitate, și este ușor de manevrat, rezistent la rupere, rezistent la uzură, etc. Puteți juca box și șah pentru o lungă perioadă de timp.

Descriere:

Multi-funcțional protecția mâinilor design: jumătate degetul mănuși de box sunt foarte potrivite pentru taekwondo wtf, taekwondo, lupte, box, cutii de viteza, arte martiale, sparring, Thai box, sau orice alte ușoare formare de zi cu zi.

Nume produs: Jumătate-deget mănuși de box

Lista De Produse:

5、Puternic Aplicabilitate: Această jumătate-deget stantare manusa este o alegere ideală pentru Taekwondo, lupte, viteza de box, arte marțiale, box, Thai box, sau orice alte ușoare formare de zi cu zi.

3、Confortabil se Potrivesc: Primavara mănuși poate sprijini încheietura mâinii și de a oferi o potrivire strâns, asigurându-se că mâna ta se potrivește confortabil în ea.Oferă solid suport pentru încheietura mâinii în timp ce protejarea pumnii in timpul antrenamentelor intense.

Greutate: aproximativ 300g

  • Material: mănuși de box
  • Origine: China Continentală
  • Aplicabile Oameni: BĂRBAȚI

Adauga Comentariul Tau Acum