Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

8mm Masina Endoscop Video de Pește Subacvatice Endoscopio Sarpe, Camera de Inspecție Mini Două Camere Boroscopio pentru Smartphone Android PC

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

187.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w45681

[Impermeabil]: Android camera endoscop și endoscop USB cablu cu lumina sunt IP67 rezistent la apa clasa.În condiții de siguranță de extracție a apei extinde domeniul de aplicare de endoscop aplicații, cum ar fi aer condiționat inspecții, reparații instalații sanitare, de canalizare și de întreținere.

Industri caracteristici camera endoscop

4.Worldwide Express De Transport Disponibile

1 set dual lens endoscop

Nivel rezistent la apa : IP67

📦 Asigurate în întreaga Lume Livrare: Fiecare comandă include de urmărire în timp real detalii și o acoperire de asigurare în cazul puțin probabil în care un pachet este pierdut sau furat în tranzit.

Borescop inspecta camera pachetul Inclus

[2.0 MP 8 MM]: mobil USB endoscop cu 2 milioane de pixeli și 8mm diametru lentila poate oferi imagini clare și pentru a vizualiza toate detaliile.USB de inspecție camera poate captura imagini sau clipuri video de înaltă rezoluție de 1280 * 720.

💰 De bani Înapoi de Garantare: Dacă elementele ajunge deteriorat sau devenit defecte în termen de 30 de zile de utilizare normală, cu bucurie ne va emite o înlocuire sau de restituire.

[Instrument Ideal] pentru intra-orale sistem de aparat de fotografiat, aparat de fotografiat subacvatic, rezistent la apa micro-aparat de fotografiat, autovehicule detector, detector de canalizare, de căutare și salvare, crimă și personalizate detector, arheologice inspecție, PCB inspecție, sănătate, industria aerospațială, medicală, precum și Tractor industrie, ulei de foraj, construcții, etc.

Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări, sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Sistem de sprijin : Android Tip C smart telefon/Android micro USB smart-phone

Garanția Noastră:

Endoscop camera pentru android caietul de sarcini

Distanța focală: 4CM -

Vă Rugăm Să Citiți Sfaturile De Mai Jos Înainte De A Plasa Comanda

Lumina LED-uri: 8 reglabil Led-uri

8mm Masina Endoscop Video de Pește Subacvatice Endoscopio Sarpe, Camera de Inspecție Mini Două Camere Boroscopio pentru Smartphone Android PC

1.Vor fi livrate în termen de 24 de ore

Camera Cu Diametrul De: 8.mm

2. TRANSPORT GRATUIT

3.Se Întoarce: 100% Bani Înapoi De Garantare.

✉️ 24/7 de Asistență pentru Clienți: Avem o echipa de live repetari gata să ajute și să răspundă la orice întrebări pe care le au într-un termen de 24 de ore interval de timp, 7 zile pe săptămână.

De Ce Ne Alegeti Pe Noi?

[8 lumini LED-uri reglabile]: endoscop camera are 6 reglabil lumini, care poate intra cu ușurință în întuneric și a zonelor umede pentru inspecție, și trimite imagini clare, în timp real, și 2 accesorii pot reduce dificultatea de inspecție.

Rezolutie: 1280 x 720, 640 x 480

[3 in 1 interfață]: endoscop folosește un 3 in 1 USB design de interfață, care are o mai mare compatibilitate și o gamă mai largă de aplicații.Acesta este compatibil cu OTG-ului telefoane Android, precum și UVC și tablete Android, Mac, Windows, laptop-uri și calculatoare desktop.

Tag-uri: familia aparat de fotografiat subacvatic, oi mini camera, vga endoscop, camera auto europe unite, canalizare sită, camera video endoscop, mini pc gamer mini pc, dron camera de pescuit, 8mm otg camera, de inspecție în original, camera.

  • Lentila (mm): 8mm
  • Funcția 5: endoscop usb c
  • Funcția 1: camera endoscop android
  • funcția 6: camera endoscop tip c
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Dual lens endoscop
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Funcția 3: endoscop camera pentru android
  • Certificare: ce, FCC
  • Funcția 2: Industriale Endoscop
  • Obiectiv: 8MM Dual Lens
  • Lungimea firului: 1M/2M/3M/5M
  • Tip Cablu: Sârmă Tare
  • Funcția 4: Endoscop pentru Smartphone
  • pixel: 2MP

Adauga Comentariul Tau Acum