Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Rezistente La Căldură, Cu Perete Dublu Pahar De Bere Ceașcă De Cafea Manual Bere Pahar Cana De Ceai Cu Whisky Cani Transparente Drinkware

    (0) 0
(0 Recenzii)

15.30lei 10.55lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w455793

Culoare: transparent

4. Utilizate pe scară largă, potrivit pentru cafea, lapte, espresso, latte, calde și reci, cafea, orice băuturi calde și reci.

3. Durabil, este mai rezistent la căldură, mai transparent, mai subțire și mai ușor, dar este mult mai rezistentă decât sticla obișnuită.Este în siguranță pentru mașini de spălat vase și cuptoare cu microunde.

Material: sticlă borosilicată mare

Potrivit temperatură: -30℃ la 400℃

2. Dublu strat unic design de sticlă, folosiți rezistente la căldură și dublu-strat de sticlă pentru a păstra degetele în condiții de siguranță și rece, și să păstreze băutură caldă fără a fi pasteurizate, și suprafața exterioară se simte mereu confortabil.

1. Poate rezista la temperatura, sticlă borosilicată mare, izolație termică de sticlă poate rezista la temperaturi de la -30°C la 400°C, vă puteți bucura de cafea, espresso, cappuccino sau ceai fierbinte pentru mai mult timp.

5. Un cadou inedit pentru iubitorii de cafea în viața ta, aceste ultra-ușoare, transparente, cu perete dublu cani poate oferi 380ml/13oz capacitate de băuturi.

Lista de ambalare:

Stil: cu capac și fără capac

1*cupa de sticla

Produs parametru:

Capacitate: 380ml

Tag-uri: mila geam dublu ștergându, gravate de sticlă cani de cafea, drinkware centura, sticla coca-cola de ochelari, capac drinkware sport, tuner dublu perete, porc de guineea cuști, bikini tendință de moda trench, seturi de cafea, perete dublu din plastic cana.

  • Drinkware Tip: sticla
  • Cantitatea: 1 buc
  • Tipul De Sticlă: Transparent
  • Forma: Runda
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Origine: China Continentală
  • Material: sticla

Adauga Comentariul Tau Acum