Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 buc Tactice INJ 3A IIIA Antiglonț Plăci Balistice Bord Rucsac Armura Panou Pereche Set Balistice Scut Pad 10x12 "

    (2.00) 4.50
(0 Recenzii)

512.78lei 358.94lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w45121

1.Vă rugăm să rețineți un minim de 5 feedback pozitiv cu scorurile sunt necesare înainte de achiziționarea de acest articol, dacă feedback-ul dvs. scor este mai mic decât este necesar și doriți pentru a plasa o comanda, va rugam sa ne contactati pentru clarificare inainte de a cumpara sau comanda va fi anulată.Mulțumesc în avans și apreciem foarte mult înțelegerea dumneavoastră.

Dimensiune:250*300mm(10*12 Inch)

Model produs: GA-3

Note:

2.Am Expediat La Paypal Confirmat Adresa Numai.

Versiunea regulat antiglonț bord sunt realizate PE materiale.Procesul de producție este matur și de încredere.A fost foarte bine primită de către piețele interne și externe.Acesta poate fi proiectat în funcție de nivelul de protecție și de formă cerute de clienți.Acesta a fost utilizat pe scară largă în vehicule blindate, antiglonț vehicule, tancuri ușoare, și Antiglonț bărci cu motor, bărci de asalt, elicoptere și alte produse.

Descriere produs:

Greutate: singură bucată: 0.5 kg(+0.05)

3.După primirea mărfurilor, nu susținem produsul să fie returnat dupa utilizare.Deci, vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea înainte de a cumpăra.

Ambalare:

4.Vă rugăm să rețineți că achiziția scop (de vânzare cu amănuntul sau de auto-utilizare) atunci când achiziționează.DataCaciques

Grosime: 9MM

2 BUC IIIA UHMWPE Armura Plăci

Tag-uri: antiglonț plăci, Placa Antiglont, sapi, balistice panou antiglont, balistice placa de pe, nivelul 4 balistice placa.

  • Nume De Brand: inxs
  • Numărul De Model: LPRED-03
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum