Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bărbați Terapeutice Inel Magnetic Pierderea in Greutate Anti-sforait Deschide Inel pentru Femei Barbati Marime Ajustabila SUB Vânzare

    (1) 4
(1 Recenzii)

13.04lei 8.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w44401

Notificare:

Descriere:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

1*Inel

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Bărbați Terapeutice Inel Magnetic Pierderea in Greutate Anti-sforait Deschide Inel pentru Femei Barbati Marime Ajustabila SUB Vânzare

1.Rezolvă Insomnie și Urinare Frecventă: Aceasta echilibrează câmpul magnetic în întregul corp promovarea somn mai bun, scădere noapte urinare, insomnie și descurajare.

2.Crește Performanța și asupra Fertilității: Reactiva om cu mașina și a funcției de reproducere de către pur și simplu poartă.

5.100% în condiții de Siguranță, fără Efecte Nocive: Bucurați-vă de un somn mai bun, fara efecte secundare, spre deosebire de dăunătoare pastile și medicamente.

Caracteristici:

Descriere:

Pachetul Include:

Material:Aliaj

3.Anti-Sforait Terapeutice Inel Magnetic: Foloseste non-invazive de presopunctură pentru a declanșa puncte de presiune situat pe degete slăbirea respirație airways în timp ce doarme, prevenind astfel sforaitul.

6.Promovează o Mai bună Circulație: Facilitează sida în procesul natural de sistemul circulator, consolidarea fizice și, de asemenea, sănătatea emoțională

4.Magnetic Terapie Acupunctura: Utilizeaza terapia magnetică pentru a facilita hormoni de sex masculin, cunoscut pentru sale metafizice reputație în îmbunătățirea starea generala de sanatate.

Tag-uri: dragoste pierderea inel, mens inele de pierdere în greutate, sweight pierderea inel, pierderea in greutate inel subțire, pierderea stomak inel, wheit pierderea inel, colier om de pierdere în greutate, omul pantaloni de pierdere în greutate, pierderea in greutate inel de oțel, omul de pierdere în greutate bratara.

  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

4
2022-08-26

“Am cumpărat deja un inele magnetice pentru mama mea care l-a găsit giovamento, asa ca am cumparat altul de rezervă.”

Adauga Comentariul Tau Acum