Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Arzător De Grăsime Pe Timp De Noapte Suporta Mișcările Intestinului Cleanse Detox Frumos Sanatos Dieta Pierdere În Greutate Deveni Slăbire

    (0) 0
(0 Recenzii)

43.32lei 26.42lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w417676

Slăbire Patch Buric Arde de Grăsime în Greutate LossPatch Talie Burta Anti Celulita Patch-uri Produse de Slabit Funcții și caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate.Dovedit a fi un mod foarte eficient de a pierde in greutate.Acesta funcționează cu organe proprii de sistemul endocrin.Activ blochează absorbția de alte grasimi, creste circulatia sangelui si elimina toxinele care s-au construit în organism.Caietul de sarcini: Material: medicina tradițională Chineză + acte + tifon Culoare: rosu inchis Cantitate: 150pcs/Lot metoda de Utilizare: 1. Atașat direct la buric, cel mai bine este să folosiți un prosop cald pentru a încălzi buric înainte de utilizare, care este mai favorabil pentru absorbția. 2.Utilizați 1 bucată pe zi.Recomandat pentru utilizarea pe timp de noapte, în general, aproximativ 8-12 ore, poate preveni în mod eficient și de a inhiba sinteza de grăsime, accelera descompunerea și eliminarea grăsimilor. 3.Dacă pielea dumneavoastră este sensibilă la adeziv, puteți aplica unele de umiditate în jurul buricului înainte de a utiliza slim patch, problema de bază care pot fi rezolvate cu alergii.Notă: 1.Dacă Anormală a pielii sau iritatii ale pielii, Imeediately opri folosind-o. 2.Vă rugăm să păstrați în loc de mai puțin de 40 de grade Celsius. 3.Femeile gravide,persoanele în vârstă,copiii mici nu ar trebui să folosească.Anti-tiroidiene de pacienți într-sau mai mici nu folosesc. 4.Dezactivate în timpul menstruației. 5.Acest produs este pentru uz extern. 6. buric în pielea din jurul prejudiciului, sarcina, cezariana si dupa 3 luni sunt interzise.

Observație: 1.Va rugam sa completati corect adresa și telefonul numtler, în scopul de a asigura livrarea la timp a mărfurilor la mâinile tale. 2.Când a finaliza plata, elementul va fi livrat în termen de 24~48 de ore(In zile lucratoare) ,Dacă doriți să schimbați adresa,vă rugăm să spuneți-ne adresa ta de curent, după care îl plătiți în termen de 24 de ore. 3.Dacă sunteți din Federația rusă, vă rugăm să lăsați un Nume Complet (cum ar fi Khuda Yana Petrovna),adresa Completă, inclusiv Statul și Orașul tău atunci când face comanda,în caz contrar coletul va fi trimis inapoi la noi,nu poți să-l primească.Vă mulțumim pentru înțelegere! 4.Dacă doriți să cancet un ordin(motive personale),vă rugăm să alegeți 'l nu doresc acest ordin", pentru că alte motive va afecta magazinul nostru.Feedback: 1.Atunci când vei ajunge coletul,dacă sunteți mulțumit cu comanda,vă rugăm să ne dea 5 stele ,este cea mai mare încurajare pentru noi. 2.Atunci când vei ajunge coletul,dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi comentariu negativ la noi,vă rugăm să contactați cu noi, vei primi Cele mai bune servicii post-vânzare .

  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Tip: Slăbire Patch
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: KWD

Adauga Comentariul Tau Acum