Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

5x de Extensie a Genelor Sampon 50ml Genelor Spumă Foaming Cleanser pentru Salon de Acasă

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

264.72lei 137.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w419669

Pachetul Include:

1. Foarte blând, ușor și fără ulei formulă care elimina în mod eficient ochi și pleoapelor face și nu slăbi lash extension .Premium kit include o spumare genelor baie/ genelor sampon, un rimel perie și o perie de curățare.

3.Testare profesională: Geană sampon testat de către profesioniști geană iubitorii de nu se va deteriora genele și nu va slăbi aderența de extensie a genelor gel, și fiecare perie rimel va fi livrat către clienți după selecție strictă, să garanteze calitatea produselor oferă clienților cea mai bună experiență de cumpărături.

2. Perfect pentru utilizarea de zi cu zi și ține-ți pleoapele sănătos, curat și proaspăt.Spuma va elimina toate de ulei, proteine, ochi machiaj și impuritățile de pe gene în timp ce consolidarea genele naturale.

5.Net continut: 50ml

4.Utilizarea în condiții de siguranță: Geană Sampon adoptă noi tehnologii de produs, care poate păstra spuma de durată și nu împrăștiate, poate preveni eficient spuma de la care curge în ochi, și pentru a asigura siguranța dumneavoastră și clienții dumneavoastră în timpul de curățare și de procesul de altoire.

5x Curățare spuma

5x perie de Curățare

Descriere:

5x perie Geană

Tag-uri: calitate genele de jos, wasado genelor ochi, aveno sampon pentru copii, copilul hugo sampon, curata spuma geană, desfacator electric baseus, benzi cu led-uri ws 2812b rgbw, ziaja lotiune de curatare faciala, navina sampon, miaoxi servetele umede.

  • Gene False Material: Plastic Tulpini De Bumbac
  • Banda Genelor False: Plastic Bandă Neagră
  • CN: Guangdong
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Gene False
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Gene False Fel: Extensie A Genelor
  • Gene False Lungime: sub 0,5 cm

Adauga Comentariul Tau Acum