Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

11T/13T Aliaj de Aluminiu MTB Biciclete de Munte Biciclete Spate Derailleur Scripete Jocheu Roata Biciclete Rutier Rola de Ghidare pentru 7/8/9/10 Viteza

    (1) 5
(1 Recenzii)

25.52lei 14.55lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w345916

Brand: MEROCA

Adâncită dinte mark design poate reduce în mod eficient lanț picătură și de a face viteza de schimbare mult mai stabil și precis

2: ghid de roată și tensiunea roata nu se disting.Unele originale spate roți de ghidare și rola întinzătoare nu sunt aceleași în dimensiune și poate fi înlocuit.Este necesar de a re-regla lungimea lanțului.

Material: aliaj de aluminiu

Vă rugăm să încercați să utilizați aceeași dimensiune ca originalul ghid roata.Nu există nici o diferență, puteți alege mai mici decât originalul ghid de roata, dar nu puteți alege o mare.

Proces: CNC complet golit, suprafață anodizat tratament

Compatibil cu 4/5/șurub 6 mm diafragma, de potrivire 8/9/10/11 viteza, suport de 99% de biciclete de munte și biciclete rutier schimbătorul spate.

Principii de selecție:

1: Utilizați aceeași dimensiune ca originalul ghid roata, pe cât posibil, și nu există nici o diferență.Puteți alege mai mici decât originalul ghid roata, și nu puteți utiliza cele mari.

Folosind aliaj de aluminiu viteze + bucșă din oțel, de înaltă eficiență de transport, mai fina si mai economisirea forței de muncă de echitatie de viteze.

Culoare: negru/rosu/albastru/verde/mov/auriu/argintiu/roz/roșu placare

Tag-uri: mtb biciclete de munte biciclete, ceramica sram, fulia de aliaj de titan, jocheu roata, sram 11 viteza, fulie roata.

  • Tip: Schimbătorul Spate
  • Unelte: 11 Viteza
  • Material: Aliaj
  • Componente: Saboți
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-11-28

“BUN!!!!”

Adauga Comentariul Tau Acum