Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 Pereche Universal Bicicleta Manete de Frana din Aliaj de Aluminiu Drum de Munte cu Bicicleta Mânere Ghidon cu Diametru de 22,2-23.8 mm V Maneta de Frână

    (0) 0
(0 Recenzii)

96.25lei 63.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w475807

1. Fabricat de înaltă calitate, material de aliaj de aluminiu de înaltă rezistență, durabilitate pentru durată lungă de viață.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

3. Conceput ușor, ușor de instalat și de a efectua.

2、Largă de Aplicare: Proiectat cu un diametru de aproximativ 22.2-23.8 mm, Universal Biciclete Maneta de Frână este compatibil cu cele mai multe biciclete ca piese de schimb.

Descriere: Bicicleta Maneta de Frână este o practică biciclete accesorii pentru cele mai multe biciclete cu înaltă rezistență și durabilitate pentru o durată lungă de viață.

Caietul De Sarcini: Nume: Biciclete Maneta De Frână

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Caracteristică:

5. Ușor de instalat chiar și pentru începători.

2. Aplicarea pe scară largă, compatibil cu cele mai multe biciclete, potrivite pentru bicicleta accesorii înlocuiri.

Clemă Dimensiune: despre 22.2-23.8 mm

1 Pereche Bicicleta Manete de Frana din Aliaj de Aluminiu Drum de Munte cu Bicicleta Ghidon Mânere de Frână cu Diametru de 22,2-23.8 mm Pentru MTB BMX V Maneta de Frână

Culoare: Negru & argintiu

Puncte: 1、de Înaltă Materiale de Calitate: Bicicleta Maneta de Frână este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu cu mare rezistență și durabilitate, pentru a asigura utilizarea pe termen lung.

Notă:

3、Ultra-Light Greutate: Bicicleta Maneta de Frână este proiectat ultra-ușoare, care nu va crește transporta greutate pentru motocicleta, ușor pentru tine de a transporta și instala.

Mărimea ambalajului: 14*10*1 cm/5.51*3.94*0.39 cm

Lista De Ambalare: 1 Pereche Bicicleta Manete De Frana

5. Easy pentru a Instala: în Primul rând, scoateți ghidon grip, reglați șuruburile astfel încât șurubul diferența este aliniat cu frână crack; în al doilea rând, țineți ghidon bine, lasa-ciocan de frână linie intre linia corespunzătoare gaura, și apoi aruncă-l; în al treilea rând, aproape bieletei de direcție, strângeți șuruburile și instala ghidon de prindere.

4、Bună Compatibilitate: Maneta Frânei de Prindere pentru ghidon este compatibil cu V-brake sau cablu de tracțiune mecanică cu disc sistem de frânare.Potrivit pentru cele mai multe biciclete de munte și biciclete pliabile.

Compatibil: MTB, BMX, Mountain Road Ghidon Bicicleta, V Maneta de Frână

4. Diametru de aproximativ 22.2-23.8 mm ghidon, pentru V-brake sau cablu de tracțiune mecanică cu disc sistem de frânare.

Greutate: 286.5 g

Material: aliaj de Aluminiu + ABS

Tag-uri: avid v sabot de frână., v plonja rochie, manete de frână de parcare, plăcuțe de frână carbon drum campy, plastic, anvelope de biciclete pârghii, casca bicicleta urmă drumul suamy, pantofi de frână bicicleta fata, frână de bicicletă auriga, frână pad pro v, pantofi de frână drum de cauciuc.

  • Sistem De Frânare: V Brake (Frână Roată De Fricțiune)
  • Componente: pârghii
  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Material: Aliaj Ușor
  • Origine: China Continentală
  • numele: Bicicleta Maneta De Frână
  • Numărul De Model: biciclete de frână

Adauga Comentariul Tau Acum