Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

350ml 1 buc 12oz Construi-Pe Caramida Cana Tip Blocuri Ceașcă de Cafea DIY Puzzle Bloc Cana Portabil Drinkware Băut Cana 9 Culori

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

67.81lei 54.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w20953

♥ Există interfețe standard pe cupei corp și mâner.Pur și simplu alegeți blocuri care vă place, sta-le pe ea și de a crea unic cana cana.

Stimate cumpărător:

♥ Clasa alimentare netoxice materiale plastice.

Vă rugăm să Rețineți: ♥ de fotografiere Lumină și differnent afișează poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. ♥ Acest produs poate rezista la 100 grade celsius, dar nu poate fi pus în cuptor cu microunde și mașină de spălat vase. ♥ Vă rugăm să-l spele de mână!

1.Rusia transport folosesc modul "www.semimaratonzalau.ro Saver Shipping(Vânzător este Metoda de Transport maritim)"sau "ePacket",Ambele dintre ele pot obține informații de urmărire.

♥ Material: alimente grad plastic netoxic

1. Acceptam Alipay,West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

China Post Aer Înregistrat Mail informații de Urmărire este disponibil.

♥ Aceasta este o insteresting cana cu exteriorul clădirii suprafață.O cana de cafea si set de constructii toate într-unul!Consumul de cafea în timp ce a construi ceva este într-adevăr un lucru minunat.

♥ Domeniul de aplicare de applicatio n:ceașcă de Cafea, ceașcă, cană, suport stilou, pensulă machiaj de stocare.

Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre sau aveți sugestii mai bune, vă rugăm să contactați-ne în timp,vom face tot posibilul pentru a vă ajuta,vă rugăm să nu dau clienți rău,vă mulțumesc foarte mult.

2.Primiți elementul ar trebui luate 15-45 zile de lucru(Brazilia este de 50-60 zile).Dacă nu ați primit coletul tău, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului.

Mai întâi de toate, vă mulțumesc pentru a fi atât de bun în căutarea de a cumpăra produsele noastre.Suntem un mic magazin deschis, iar dorința noastră este de a promova Chinei lucruri bune pentru lume.Avem o mulțime de locuri pentru a îmbunătăți, am speranța de a obține ajutor, satisfactia dumneavoastra este dorința noastră cea mai mare.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Va fi responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să luați un moment să ne dea 5 stele și feedback-ul dvs. pozitiv ne va ajuta să crească.

♥ Un cadou perfect pentru prietenii tăi.

China Post Obișnuit Pachet Mic plus de Urmărire informații nu este disponibil.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Nostru livrare implicit este China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, singure comenzi de peste 5dollars vom trimite China Post Aer Înregistrat Mail.

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta(Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

♥ O ceașcă vine cu o geanta de accesorii (3-4 blocuri ramdon).

2. Trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorect elementele livrate.

Tag-uri: jante din oțel aliexress, plastic cană de cafea neagră, japoneze cana aliexress, mare de plastic cani de cafea, cărămidă în formă de cană, vinil aliexress cupa, termic cana de cafea, diy caramida cani, terapeutul cana de cafea, alb lego cana.

  • Certificare: FDA, CEE, LFGB, CIQ, CE / UE, SGS
  • Stil: Creative
  • Accesorii: Cu Nici Unul
  • Drinkware Tip: Cani
  • Tip: Cani De Cafea
  • Forma: Cu Ceai Infuser
  • Caietul de sarcini: 1 pcs
  • Material: Plastic
  • Caracteristică: Aprovizionat, Nu Inversat, De unică folosință, Eco-Friendly

Adauga Comentariul Tau Acum