Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

40 buc/set Bagheta Creioane fulger autocolante tatuaj mătură și Ochelari Wizard Favoruri de Partid Wizard Baghete Tema Consumabile Partid

    (3) 3.67
(3 Recenzii)

60.46lei 38.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15805

[Lat Aplicații]: puteți utiliza nostru vrăjitoare decoratiuni pentru petrecere în diverse ocazii, cum ar fi Halloween, petrecere de aniversare, cosplay, și pot fi aplicate în birou, acasă, la școală, de călătorie.

[Ochelari]: acesti ochelari cu rama rotundă nr. lentilele sunt realizate din material PP că nu este ușor să se rupă sau să se estompeze.

[Aspect realist]: bagheta creioane și mătură pixuri au aspect realist, ca o adevărată baghetă și mătură, care este singurul model de decor, dar, de asemenea, real creioane; numai ca poate fi aplicat pentru scris sau desen, dar poate fi de asemenea aplicat ca costum de recuzită, potrivit pentru fani sau magicieni petrecere teme.

[Wizards bagheta creioane]: realizate din material lemnos, vino cu bont de design, astfel încât pot fi aplicate ca baghetele pentru wizard petrecere tematica pentru fete și băieți, aspect realist.

[Ceea ce veți obține]: vei primi 40 buc wizard baghete favoruri de partid, inclusiv 10 rama de ochelari + 10 mătură + 10 bagheta + 10 fulger autocolante tatuaj.

Tag-uri: set bagheta creioane fulger autocolante tatuaj, mătură creion, ornamente de crăciun, harry potter bagheta, harry potter decoratiuni de craciun, zana bagheta.

  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Electronice: NO
  • Ocazie: Petrecere De Ziua
  • Nume De Brand: HELTC
image

Anonymous

5
2022-10-05

“Doar ca imaginea foarte frumos produsele”

image

Anonymous

3
2022-11-24

“Doar 8 creioane de baghete ajuns și a văzut nimeni rupte”

image

Anonymous

3
2022-07-16

“Elementul a ajuns în stare bună”

Adauga Comentariul Tau Acum