Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

10buc Neopren Personalizate Sublimare Poate Cooler Acoperă Pliabil Izolatori Bere Titularii se Potrivesc pentru 12oz Slim Bea Cutii de Bere

    (0) 0
(0 Recenzii)

72.28lei 39.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w19111

UȘOR DE UTILIZAT: 12 Bucati slim poate koozie mâneci,Reutilizabile, ușor de curățat.Doar locul bea de mai sus Cooler Mânecă și apăsat, fără instrumente suplimentare sunt necesare.

DURABIL, NU-PARFUM MATERIAL de CALITATE SUPERIOARA: 12 OZ cooler mâneci realizate din materiale rezistente și flexibile 4mm grosime de 100% neopren, cu puternice împletit,folosind cea mai înaltă calitate, durabil neopren si material textil pentru final de izolare, stil si confort!Izolate mâneci poate rezista la întindere, pliere, și orice viață aruncă la ea.

IZOLARE TERMICĂ PĂSTREAZĂ BĂUTURILE RECI: de Înaltă densitate neopren păstrează băutură rece, mai rece.Păstrarea bere rece si maini calde cu aceste de bună calitate koozies.Ia-l cu tine pe drum spre birou/școală.Bucurați-vă de dumneavoastră preferat bautura rece pe-the-go, fără griji despre cât de repede se topește.

Descriere produs

Ea ține de gheață-rece, indiferent de cât de cald petrecerea ta devine; funcționează cu toate slim-stil de 12 uncii de bere, energie și apă minerală băuturi conserve (nu se potrivesc Heineken cutii).Perfect pentru petreceri, evenimente, aniversari, camping, nunta, petrecerea burlacilor,picnic, gratar, petreceri de pensionare, de mireasa, copil de dus, de absolvire sau orice eveniment special.

Tag-uri: pălărie poliester sublimare, eșarfă sublimare ki, sublimare imagini imprimate, pahar pentru sublimare, lenjerie om sublimare, acoperă-mi sublimare, stylus 4 sublimare, tee femeie sublimare, clemă tasza sublimare, cana 3 sublimare.

  • Numărul De Model: Bere izolație
  • Material: Latex
  • Origine: China Continentală
  • Tip de en-Gros: NO
  • Setați Tipul: Da
  • Ocazie: Nunta Si Logodna, Marele Eveniment, Petrecere De Ziua, Petrecere, De crăciun, Ziua îndrăgostiților, Nunta, De Anul Nou
  • Model: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum