Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

7 buc LED Intermitent brățară Brățară Braț Centura Lumina Strălucire Dans de Funcționare Partid Decor Luminos Stralucitoare Brățară Neon Party

    (0) 0
(0 Recenzii)

107.92lei 55.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12516

【Premium Material】Construite de nailon chingi, grele elemente de fixare din metal si ABS, comutator, ușor și rezistent la apă, asigură durabilitate și confort la purtare.Cutie de baterie pot fi eliminate din bratara face mai ușor pentru a curata/spala după cum este necesar.

Dimensiune: 35 x 4 cm (L x W)

Note:

【Ultra Înaltă Vizibilitate】Alimentat cu mici butonul bateriei, acest lucru a CONDUS Palmă trupa oferă 360 de grade ultra-înaltă vizibilitate în amurg și pe timp de noapte activități.Puteți purta, de asemenea, pentru noaptea de activitate, cum ar fi cantaretul tau preferat concert sau foc de tabara seara de partid și etc.

Lista de ambalare:

Culoare: rosu/verde/albastru/portocaliu/galben/alb/roz

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

【7 Pack Bratara LED】LED lumina banderole sunt in 7 culori: portocaliu, rosu, verde, roz, albastru, galben și alb reflectorizant de rulare.De ajuns pentru tine pentru a partaja cu familia și prietenii, sau pentru a alege culoarea preferata in functie de preferintele dumneavoastra.

Nume: LED brățările luminoase brățară

(unul pentru roșu, verde, albastru, portocaliu, galben, alb și roz)

【O Mărime se potrivește Tuturor】dimensiunea noastră a CONDUS banderola este de 1,6 cm x 13.8 cm, LED-ul palmă bratara se potriveste pe ambele adulți și copii, bărbați și femei, prin simpla palmă înveliți-l într-o altă poziție, cum ar fi încheietura mâinii, gleznă, și brațul.

【Patru Moduri Inteligente de】Mereu luminos, intermitent rapid, lent intermitent și se stinge, pur și simplu prin palmă înveliți-l într-o altă poziție, cum ar fi încheietura mâinii, gleznă, și brațul, banda elastica îl face ușor să se adapteze pentru a o pierde sau de ajustaj.

7 x Aprinde bratari

【Cadouri perfecte】este un perfect aprinde accesorii cadouri pentru familie și prieteni, de a face viața lor de distractiv și ușor.

Caracteristică:

Material: nylon

Configurare: iluminat cu LED, 4 moduri (lumina constanta, rapid flash, slow flash, off), built-in baterie unică (de inlocuit)

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Caietul de sarcini:

【Ușor de Înlocuire a Bateriei】Fiecare banderola vine cu CR2032 mici de litiu baterii buton care poate lucra pentru aproximativ 60-72 ore.Acest lucru a CONDUS palmă trupa oferă gradul de ultra-înaltă vizibilitate în întuneric și activități pe timp de noapte.Acest lucru oferă o mare siguranță de protecție pentru tine.

Tag-uri: lumina led reîncărcabilă mini, lumini cu led-uri ruedaj, neon unicorn petrecere decoratiuni, ziua neon party decor, tauren bărbați centura, stralucitoare anime inele, led-uri suprapuse reîncărcabilă, coronita decor petrecere, stralucitoare inel de craniu, lumina centura de aur.

  • Caracteristică: Lumina bratari
  • Stralucitoare Timp: -
  • Electronice: Da
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 1: noaptea banderola
  • Numărul De Model: Lumina bratari
  • Nume De Brand: OUSSIRRO
  • Numărul de Pc-uri: 7pcs
  • Strălucire Consumabile Tip: Inel Luminos

Adauga Comentariul Tau Acum