Imagine 0

1buc/lot Ferdinand Tema Portabil Sac Cordon Copil Rucsac Scoala Băiat de Bumbac, Husă de Călătorie de Depozitare Haine, Pantofi, Geantă de Mână

    (1) 5
(1 Recenzii)

7.39lei 5.98lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w41711

Stil: Ferdinand Material:Hartie Dimensiuni: 34cm*27cm Cantitate:1buc Culoare: Ca imagine arată.Notă: din Cauza la îndemână măsură, dimensiunea poate fi de 1-3 cm de eroare.Poate avea pic de culoare diferite, cu diferite de calculator,în cazul în minte,nu-l cumpere .Transport maritim: 1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este primită. 2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail are estimated15-60 de zile. 3. Recomandat transporturi: www.semimaratonzalau.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid. 4. Oferim, de asemenea, exprima shippings cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați .dacă ai nevoie urgent de ea sau cantitatea este mare.Politica de returnare: 1. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați. 2. Am picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau concernms. 3. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, și de a recomanda cele mai bune de expediere.Feedback: 1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele). 2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback negativ în primul rând, vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune soluții satisfication este propunerea noastră de a face mai bine.

Tag-uri: Petrecere festiv consumabile, cutii de cadouri pungi, Sac Cordon, eveniment de partid, steaua container, bomboane cutii de cadouri, scrisoare de crăciun cutie, trata cutii de aniversare pentru copii, petrecere copil de dus favoarea cadouri.

  • Dimensiune: 34cm*27cm
  • BUC: 1buc\mulțime
  • Material: Hârtie, Plastic Pvc
  • Numărul De Model: Geanta 1buc
  • Model: Desene animate de animale, Băiat Și Fată, Animale, Desene Animate Figura
  • Culoare: ca imagine
  • Ocazie: Petrecere De Ziua, Ziua copilului, festiv festiv consumabile
  • Tema: ferdinand
  • Tip: Eveniment & Consumabile Partid
  • Nume De Brand: Disney
image

Anonymous

5
2022-12-05

“BONITO”

Adauga Comentariul Tau Acum