Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

32pcs Set de Șurubelnițe Magnetice de Precizie Șurubelniță Biți de Reparatie Clichet Torx Șurub conducător auto Pentru Telefon, Laptop Non-alunecare de Scule de Mână

    (0) 0
(0 Recenzii)

4.33lei 2.59lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10168

2. Trei trepte reglabile tija de extensie: built-in extension rod design din bara de cosit poate satisface cu ușurință nevoile de spațiu adânc funcționare, și acesta poate fi ajustat la diferite lungimi.

Caietul de sarcini:

4. Două interfețe: ordinare și T-tip pot fi instalate și înlocuite, T-tip economisire a forței de muncă de proiectare, confortabil să dețină, două metode de utilizare a satisface diverse cerințe.

Descriere:

Pachetul Inclus:

1. Design ergonomic, mâner: mâner este proiectat ergonomic, care este confortabil să dețină și ușor de operat.

Mâner dimensiune: Lungime: 91 mm

30 Buc * Bit

Caracteristici:

3. Built-in magnet puternic: cap de tijă telescopică are un built-in magnet puternic, care poate fi ușor scos și introdus.Magnetismul este realizat pentru lotul capul, iar capul poate suge ușor până șuruburi mici.

Tijă telescopică lungime: 93 mm (reglabil)

1 Buc * Maner

Cutie de depozitare dimensiuni: 108*71*33mm

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Numărul de loturi: 30buc

5. Ușor și durabil cutie de depozitare: ușor pentru a stoca și de a clasifica surubelnite de caietul de sarcini diferite, și nu va cădea atunci când accidental plasat cu susul în jos.Rotunjite arc edge face confortabil să dețină.

1 Buc * Cutie De Depozitare

Material: Crom vanadiu din oțel aliat

Bit dimensiuni: diametru: 4mm, lungime: 28mm

1 Buc * Stâlp Telescopic

Note:

Șurubelniță bit set este potrivit pentru repararea de ceasuri, aparate foto, ochelari, aparate de radio, drone, roboți, jucării pentru copii, tastaturi, aparate de ras, mânere, etc.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: robo motor driver, tesco șurubelniță electrică, chevrolet fixare cu șurub, li șurubelniță electrică, suplimentar scurtă șurubelniță, tr4 șurubelniță, șurubelniță bit mai multe, seturi șurubelniță șurubelniță, torx ts kit, torx set 19.

  • Tijă telescopică lungime: 93 mm (reglabil)
  • Nume De Brand: OUTAD
  • Numărul De Model: 32 în 1 Șurubelniță
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiuni Pic: Diametru
  • mâner dimensiunea: Lungime

Adauga Comentariul Tau Acum