Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

40 de Lame, Compatibil cu Exploreze pentru Cricut Cutter, de 45 de Grade de Tăiere Înlocuire Lama

    (3) 4
(3 Recenzii)

24.91lei 19.92lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w106549

[Compatibilitate]- Astea pentru Cricut Lamele sunt perfect compatibile cu Cricut Explora Air 2/Aer/Filtru/ Exprimare.Pentru aceste Cricut lame de schimb va păstra crafting pe drumul cel bun, dacă vom crea o carte, album, cadou personalizat, petrecere de Craciun decor de perete.

pentru aceste Cricut lame de cuțit foarte durabil și ascuțit, să reziste la uzură și lacrimă pentru tăieri lungi ore.A se manipula cu grijă și vă rugăm să deconectați aparatul înainte de a înlocui lama.

pentru Cricut Explora Air 2

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

culoare:rosu

Diametru lama:2mm

[40PCS pentru Cricut de 45 de grade cu Cinci puncte de Înlocuire Lame]- Aceste 45 de grade pentru Cricut punctul de amendă lame de taiere sunt folosite mai ales pentru uz general de tăiere pe termen mediu-greutate materiale ,cum ar fi sclipici, hârtie, staniol carton, folie adezivă, bord poster, și computerul de hârtie, vinil, autocolante.

pentru Filtru Cricut

pentru Cricut Explora Aer

Lungimea lamei: 24mm +/- 1mm

Conținutul Pachetului:

Material:metal

[Materialul de tăiere]- Astea pentru Cricut lame de taiere efectua bine pentru media de tăiere de până la 0,25 mm grosime.pentru Cricut filtru de lame ar putea fi utilizate pentru a reduce prin mai gros și mai dens materiale, cum ar fi sclipici, hârtie, folie adezivă, și computerul de hârtie, pal, ștampila material, grosime carton, foi de spumă, carton, lemn de balsa, și unele țesături.

pentru Cricut Exprimare

Compatibil Modele De Mașini:

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

[Cricut Accesorii Atenție]- Astea pentru Cricut Explora lame putut ajusta automat adâncimea nevoie să taie, și toate lamele trebuie să fie ajustate manual pentru stabilirea lungimii unghi sfat în funcție de diferitele tipuri de lame sau diferite materiale de tăiere.Vă rugăm să verificați de tăiere efect după setarea corespunzătoare adâncimea de tăiere.

40 *45 degreeFive Punct Lame de Taiere(Capac Roșu)

Tag-uri: cricut instrumente rose, unic de pliere puternic buzunar, multi lemn cuțit, cricut instrumente din lemn, ab cuțit din oțel, transparent cricut, cricut lama neagra, marin cuțit din oțel inoxidabil, suport instrument de vinil iarba, crkt slim briceag.

  • Materialul Lama: Din Oțel Inoxidabil
  • Numărul De Model: Instrumente
  • Nume De Brand: ACAMPTAR
  • Tip: Multi Cuțit
  • Origine: China Continentală
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Material Mâner: Din Oțel Inoxidabil
image

Anonymous

5
2022-11-16

“OK, OM de lucrări în myatech”

image

Anonymous

4
2022-07-19

“A venit rapid, de obicei, durează 30 de zile, a sosit cu 16 lamele sunt că am nevoie, dar a venit mai mic, puțin lucru! În mod normal, puteți folosi”

image

Anonymous

3
2022-10-08

“Descalificare.”

Adauga Comentariul Tau Acum