Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

GUYKER Negru Chitara Locking Tuners /versiune Imbunatatita Chitara Electrica, Capete de Mașini de Tunere Blocare Șir de Cuie de Tuning pentru LP, SG, TL

    (5) 5
(5 Recenzii)

186.89lei 97.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w99949

Informații Despre Clienți

4.Noi acordăm o mare importanță pentru fiecare evaluare corectă, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm laudă pentru a ne încuraja, ne-ar fi foarte recunoscător.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să comunice cu noi, eu cred că orice rezonabile probleme putem rezolva rapid, vă rugăm să nu se grăbesc să ne dea o revizuire rău.

Modernizate de blocare tuner picioare sunt mai bine făcute și de blocare șir de sistem este mai puternic.

5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Bun de blocare tuner cuie poate asigura pentru a juca chitara iubit flexibil și precis.Guyker încuietori chitara pegheads se potrivesc pentru LP, SG, EPI, Tele stil electrica sau chitara acustica.Echipat cu mașină sigilat capetele și grele dințată, se poate transforma probleme, care să permită jucătorului pentru a regla cu precizie și cu ușurință.Produs bun înlocuitor pentru aproape electrica sau chitara acustica.Chitara sigilate tuning masini cu grele dințată, robust și convenabil.Ușor de instalat, ușor de a înlocui vechi și murdar de tuning chitara cuie.Guyker locking tuners ajuta pentru a oferi mai fine tuning și o mai mare stabilitate.Raport de transmisie - 1:18, concepute pentru a se potrivi moderne 10mm headstock găuri.Placat cu aur.Made in Coreea.Caracteristică: - Înlocuire / Upgrade piese de electrica sau chitara acustica sau instrumente de precizie. - Ușor de instalat, rapid și precis de tuning. - Durabil si extrem de fiabile ușoară, netedă și precise de tuning. - Realizat din materiale solide cu un elegant și cu aspect profesional. - Cu grele dințată. - Asigură o reglare mai fină și mai mare stabilitate. - Calitate sigilate chitara capete de mașini. - Made in Coreea.Specificatii: - 3 Combinatii Disponibile: 6R, 6L sau 3R3L - Stil: Mâner Hexagonal GK-334-D2 - 3 Culori Disponibile: Auriu, Negru, Crom.Pachetul Include: - 6 x Chitara machine head (6R, 6L sau 3R3L pentru a alege) - 6 x Manșoane - 6 x Bucse Filetate - 6 x Șuruburi de Montare

Dimensiunea inițială

3.Pachet-Pentru pachet.compania noastra va lua metodă standardizată de ambalare.de obicei.în timpul transportului, este foarte puternic.

2.Produsele sunt expediate prin EMS.ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 15 zile lucrătoare.Acest lucru este pentru statele UNITE ale americii.CANADA.AUSTRALIA. .Pentru alte țări.poate dura mai mult timp pentru a ajunge.

1.Imagini de produs, în termen de șapte zile după expediere, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Produsele noastre sunt produse noi, acolo va lucra personal calitatea și cantitatea de inspecție înainte de expediere, vă rugăm să clienții la usurinta.

Tag-uri: mono string, exl chitara electrica, siruri de caractere, special chitara accesorii, telecaster blugi, textis chitara, național de chitara electrica, încărcat corpul de chitara, oțel guyker, nedefinit pantaloni, vegetarian curea de chitara.

  • Tip: Tuner
  • Numărul De Model: GK501D7BSP
  • Nume De Brand: GUYKER
  • Origine: KR(de Origine)
image

Anonymous

5
2022-12-27

“Primul contact cu brand-ul guyker, până acum, nu este nimic să se plângă. Produsul este de bună calitate, prețul este corect. Voi cumpara produse de acest brand nou. Aș dori să-i mulțumesc vânzătorului pentru servicii excelente, mi-ar veni înapoi și să cumpere cu tine!”

image

Anonymous

5
2022-10-18

“Perfect ambalate, frumos și ambalare cuiere ei înșiși și cuie în sine sunt doar super! Am recomanda să cumpere.”

image

Anonymous

5
2022-12-21

“Minunat!! Tunere frumoase, ferme și încă mai vin cu o cheie pentru a ajuta la instalare. A comandat două și ambele au sosit de 1 zi înainte de timp. Încă nu s-a instalat, dar sunt fericit cu achiziția”

image

Anonymous

5
2022-09-04

“calitate excelenta, bine ambalate și rapid de transport maritim ✌”

image

Anonymous

5
2022-10-24

“Primit azi. Extrem de ușor de instalat, în ciuda faptului că nu a făcut niciodată ceva de genul - o șurubelniță și cheie incluse au fost singurele premise. Par a rămâne în ton, se va vedea după mai mult de utilizare. Ar fi minunat dacă acestea au fost complet negru.”

Adauga Comentariul Tau Acum