Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

În Aer Liber, Solar Bricheta Camping Supravietuire Foc Rezistent La Apă & Rezistentă La Vânt Starter Foc În Aer Liber De Urgență Instrument De Viteze Accesorii

    (1) 5
(1 Recenzii)

10.78lei 3.77lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w94801

Material: aluminizată

Puncte: 1、Mediu de Protecție: în Cazul în care soarele este în regulă, se poate începe flacăra rapid, la doar 3 secunde, ecologice, de protecție și de economisire a energiei, impermeabil si rezistenta la vant.

Dimensiune ambalare: despre 12.5*1*12.5 cm/5*5in

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

Lista De Ambalare:

În Aer Liber, Solar Bricheta Camping Supravietuire Foc Rezistent La Apă & Rezistentă La Vânt Starter Foc În Aer Liber De Urgență Instrument De Viteze Accesorii

3、Portabil Solar Spark Bricheta: Acesta este un mini portabil solar spark ușoare care pot fi ușor și rapid de a folosi lumina soarelui în aer liber pentru a face flame.

4、Cum să Utilizați: oglinzi parabolice este conceput să se concentreze energia radianta a soarelui la o dată precisă, punct focal, cu ultra-înaltă temperatură.Ia o bucată de lemn gros de materiale și cărbune coarda, ea vizează la soare, și se va aprinde în câteva secunde.

Dimensiune produs: despre 9.6*9.6 cm/3.84*3.84 în

2、de Utilizare Recomandat: se recomandă să poarte ochelari de soare atunci când se confruntă cu soarele, care este bun pentru observare și de protecție a ochilor, și ajusta direcția și înălțimea de soare pentru a face la fața locului lumina cea mai strălucitoare și mai mici.

Solar Flame Starter*1

Din cauza diferențelor de iluminat și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Notă:

5、Perfect în aer liber Instrument: perfect instrument în aer liber, pentru drumetii, backpacking, de călătorie și de orice alte sporturi în aer liber și de explorare.Mini dimensiunea portabil, ușor de transportat.

Greutate produs: despre 38g

Caietul de sarcini:

Tag-uri: titan viteze edc, melodii de camping, huohuo multitool, lemn echipament de camping, ktm bricheta, război brichete, instrument edc colet, lampă cu kerosen loft, vesta de supraviețuire, echipament de camping, turism.

  • Dimensiune: M
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente
image

Anonymous

5
2022-08-06

“frumos ambalate si livrare rapida.”

Adauga Comentariul Tau Acum