Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

DORAYMI Baterie Pentru Tableta Lenovo Tab 2 A7600-F A10-70F A10-70 A10-70L Bateria 7000mAh L14D2P31 Fila2 Înlocuire Baterii

    (0) 0
(0 Recenzii)

125.30lei 88.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w80869

Picture Show

1* Acumulator De Schimb

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU vom problemă de restituire sau de înlocuire.Nu există EXCEPȚII!

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.Dacă nu primiți un timp după 30-50 de zile, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, vom investiga și de a rezolva problema pentru tine.

Elementele sunt livrate din China, de CDEK sau PostNL sau Altă metodă de Transport maritim, cu numărul de urmărire, de obicei, livrarea dureaza 15-30 de zile lucrătoare, uneori, întârzierile datorate de Transport maritim Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și alte irezistibil factori.

Pachet

Dacă orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Noi, de obicei livra comenzi în termen de 24 de ore după ce plata a fost procesată, uneori întârziere din cauza Chineză de Vacanță.

1*Baterie De Telefon

Pachet

Ai nevoie de o baterie nouă.Aduce viața înapoi la vechea tableta.Baterie Noua, Noua Tableta.Bucurați-Vă De Noua Calatorie.

Certificat CE.Fabricate sub control strict de calitate, Dublă ICs protecție pentru funcționarea sigură atât pentru utilizator și dispozitive

Feedback-ul

De înaltă Calitate Smart Cip IC și CE Certifie

De încărcare în mod frecvent o zi, în scădere cu 10% mai repede, curentul suddendly, a alerga afară de baterie și așa mai departe.Obosit de un telefon mort sau astfel de problema?

Descriere Produs

Construit în smart cip IC pentru a preveni supra-încărcare, peste-descărcare, supra-incalzire, supra-circuit, supra-curent și alte caracteristici de siguranță.

Restituire & Return

Cea mai recentă tehnologie pentru a face sigur că veți obține mai mult timp posibil cu o singură încărcare.

Instrumente Gratuite

3. Va vom returna INTEGRAL, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.semimaratonzalau.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ordinul Nr.

Baterie De Mare Capacitate

Satisfactia dumneavoastra este căutarea noastră veșnică.Vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă mulțumesc foarte mult.

Mai Multă Putere, Mai Mult Timp De Utilizare.Baterie de mare capacitate, vă oferă mai mult timp de utilizare și puterea de viață.

Am expediat în întreaga Lume.

Transport

Baterie Noua, Noul Telefon

Tag-uri: tab 2 a7 9h, lenovo mobile a2010 baterie, tab 2 l14d2p31, lenovo s10 înlocuirea bateriei, lenovo p2 banderola, lenovo phab tableta, baterie lenovo vibe z 2, fibra de carbon lenovo tab, nedefinit pantaloni, 7000mah tab.

  • Nume De Brand: doraymi
  • Origine: China Continentală
  • Compatibil Lenovo Model: Pentru Lenovo Tab 2 A7600-F A10-70F A10-70 A10-70L
  • Numărul De Model: L14D2P31
  • Original sau Nu: Compatibil
  • Capacitate baterie(mAh): Mai presus de 5000mAh
  • En-gros: suport
  • De Certificare A Calității: ce, RoHS
  • Dropshipping: suport

Adauga Comentariul Tau Acum