Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

GUB PLUS 15 din Aliaj de Aluminiu de Telefon Mobil Suport Potrivit Pentru Biciclete Motociclete Simplu de Instalare de Înaltă Calitate Și Frumos

    (2) 4.5
(2 Recenzii)

144.13lei 95.12lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w74110

W e guaratee a navei 48 de ore de la confirmarea plății,înainte de a trimite bunurile vom trimite un mesaj de la www.semimaratonzalau.ro.vă rugăm să verificați-l.W e suport mai multe metode de transport.În mod normal, pachetele vor ajunge în termen de 45 de zile.Pentru a urmări pakages, vă rugăm să vizitați sfaturi Cald: În scopul de a reduce greutatea, astfel că prețurile sunt rezonabile, toate produsele noastre, pe cât posibil, să nu folosească outerpacking cutie, cu excepția cazului în câteva vulnerabile la utilizarea de produse exteriorul ambalajului.

Feedback-ul Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne lăsați un 5-star feedback-ul și încărcați câteva fotografii de produsul nostru,vă mulțumim.

Produse detalii

Caietul de sarcini: Suport 60-100 mm lățime echipamente

Culoare: Negru

Transport&Livrare

Caracteristici: aliaj de Aluminiu telefonul mobil cadru armat șurub buton nu se agită, ridicat de compatibilitate nu alege un model de telefon mobil

Returnare Și Rambursare

Servicii: High

Nume: GUB PLUS 15

Material: aliaj de Aluminiu

Greutate: 170g (telefon Mobil rack greutate)/225g(greutate Brută)

Produsele imagini

Am f nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în timp util.Am f ai nevoie de o restituire sau de schimb, vă rugăm să ne contactați, vom face cu tine în termen de 48 de ore.

Timpul de livrare: 7 zile

Calitate: De Înaltă

Plata susținem următoarele metode de Plată,cum ar fi visa,Boleto,Mastercard,West union,webmoney și așa mai departe.Plata trebuie să fie în termen de 5 zile de la comanda.Dacă se face o plată nu a avut succes, vă rugăm să verificați comenzile dvs., dacă încă nu este rezolvată, vă rugăm să ne contactați.Vă rugăm să verificați numele tău(în Special clienții ruși), adresa și numărul de telefon înainte de a plăti, în caz contrar nu veți primi pachetul.

Tag-uri: sokusin bicicleta cu suport pentru telefon, biciclete lumina 67, suport de telefon r1100rt, ambreiaj p40 pro, nedefinit pantaloni, ghidon hr muntele, bicicleta suport sticla twin, calculator de biciclete muntele rosu, caful suport de telefon, aluminiu schelet caz de telefon.

  • Greutate Pachet: 225G
  • Calitate: MARE
  • model: GUB PLUS 15
  • Caietul de sarcini: Suport 60-100 mm lățime echipamente
  • Servicii: MARE
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Bicicleta Cu Suport Pentru Telefon
  • Greutate Produs: 170g
  • culoare: Negru
  • Material: Aliaj, din aliaj de aluminiu
  • Nume De Brand: GUB
  • Timpul De Livrare: 7 zile
  • Capacitate (Încărcare): 1KG
image

Anonymous

5
2022-09-17

“Cea mai tare titular! Perfect stat pe volan, perfect unghi reglabil, deține în mod fiabil de telefon! Realizata integral din aliaj, suficient de puternic. A venit cu o mică întârziere, iar vânzătorul a trimis coletul în ultima zi de expediere. Nu răspunse imediat, dar nu a pierdut. Prețul este de cele mai democratice de pe AliExpress.”

image

Anonymous

4
2022-10-18

“Vânzătorul a trimis pentru un timp foarte lung, numai după 10 zile a trimis, pentru acest minus steaua) Ambalarea este un regular Purp pachet, native box este o mizerie, așa că, dacă pentru un cadou, apoi, în astfel de un pachet aspectul nu va fi prezentabil. Suportul de telefon în sine este excelent, se transformă 360, prelate, a luat pentru scuter. Înainte de asta, am comandat alte modele, acest Suport este cel mai bun.”

Adauga Comentariul Tau Acum