Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

100% Original Partea de Metal Partea Laterală De Mijloc Șasiu Cadru Rama Pentru Sony Xperia XA1 Ultra C7 G3221 G3212

    (1) 4
(1 Recenzii)

98.27lei 78.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w66082

DESCRIERE 1.De Înaltă Calitate De Parte De Noi & De Locuințe Panoul Din Spate Baterie Ușa Din Spate Caz Acoperire De Înlocuire . 2.Acesta este utilizat pentru a Înlocui rupte, crăpate ,marcat Baterie Spate Capac Ușă, Face telefonul arata ca nou. 3.Fiecare bucată de bunuri vor fi verificate pentru a se asigura de lucru normal și atunci de transport maritim.Atenție: 1. Prieteni, vă Rog, înainte de a instala produsul la telefonul mobil,Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați în orice moment 2. Noi nu suntem responsabili pentru orice problema după instalarea produsului.Unii cumpărători nu sunt bun la instalarea accesorii de telefoane, și ei vor deteriora piesele atunci când acestea sunt instalate. 3. Deci, noi nu recomandăm personalul non - tehnic pentru a instala accesorii pentru telefoane mobile 4. Vă rugăm să nu atașați fotografii la momentul feedback-ul, vă mulțumesc.Ambalare Trimite corespunzătoare pachetului aleatoriu, în conformitate cu caietul de sarcini al produsului

100% Original Partea de Metal Partea Laterală De Mijloc Șasiu Cadru Rama Pentru Sony Xperia XA1 Ultra C7 G3221 G3212

Tag-uri: sony 7c caz, led sony 7c, clip xperia xa1, xperia z3 mini din piele de caz, gigantul gresie spumă, galaxy s7 ultra caz, benks xperia xa1, cadru xperia xa1, aripa mercedes partea, bathroon gresie autocolant.

  • Nume De Brand: Vecmnoday
  • Culoare: Negru/Auriu/Roz
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Pentru Sony Xperia XA1 Ultra C7 G3221
  • Design: bar
  • Compatibil Marca: Sony Ericsson
  • Material: Metal
image

Anonymous

4
2022-10-20

“A venit cu o întârziere de 2 săptămâni, cel mai probabil din cauza vamale. Produsul corespunde prezentat fotografia, banda adezivă de pe margine s-a dus, a ramas la pachet. Butoane după instalare nu s-au presat, au trebuit să fie înlocuite cu cele originale. Nu comunica cu vanzatorul.”

Adauga Comentariul Tau Acum