Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Semi-permanent rezistent la apa transpirația plantelor durată mare de imagine tatuaj floare brațul non-reflectorizante pe bază de plante suc de autocolant tatuaj

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

56.93lei 16.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w66079

2. Tăiat model necesar, lăsând un gol distanta de 2-3mm, și apoi rupe filmul transparent care acoperă model,

Ne rugăm să ne contactați imediat și ridica o dispută, înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ.Cu siguranta ne va ajuta să rezolva toate problemele.

Instrucțiunile de plată:

Noastre diverse metode de plată.Toate plățile efectuate de pe www.semimaratonzalau.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Contactați-ne:

1. Dacă aveți orice întrebări sau cerințe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

2. Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe www.semimaratonzalau.ro sau e-mail-ne.

3. Vom folosi metoda de livrare aleasă sau mai rapidă metodă de transport maritim.După ce am expediat produsul, în general, durează 15-60 de zile (mai mult sau mai puțin), pentru a ajunge în țara dumneavoastră.Acest lucru poate depinde de obiceiurile locale condiții de autorizare dincolo de controlul nostru.

5. După îndepărtarea de hârtie uscată, nu va fi urme de lipici pe marginile de tatuaj.Puteți pat cu pudra de talc pentru a face semne mai natural (dacă nu există nici pudra de talc, puteți ignora acest pas)

warn:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vă rugăm să nu ne dau clienți rău, fără a ne contacta.

Instrucțiuni de utilizare:

Despre noi:

1. Comanda va fi procesată în timp după ce plata este confirmat.Informații de urmărire este de obicei actualizat în termen de 72 de ore.

Imaginile sunt doar pentru referință, mai multe informații, vă rugăm să văd feedback-ul.

Cum pentru a elimina tatuaje:

2. Metoda de expediere de colete de mici dimensiuni nu are informații de urmărire, după plecarea din țara de origine, astfel încât informațiile de urmărire nu a fost actualizat de atunci.

1. Pot exista unele mici diferențe în tonul de imagine și de proiectul actual.

1. Alege o parte a corpului pe care doriți să lipiți, cum ar fi maini, picioare, talie, spate, etc.

4. Preturile nu includ taxe, taxa pe valoarea adăugată sau alte costuri ascunse, și nu suntem responsabili pentru plata taxelor vamale.

3. Folosiți un prosop pentru a curăța zona pe care doriți să rămânem la, fără sudoare, ulei, produse de îngrijire a pielii, etc., stick model pe o parte a pielii, și umezi tatuaj hârtie până când hârtia se usucă.

1. Numai după confirmarea de livrare sau la sfârșitul timpului de livrare, plata se va face pentru noi. 2. După ce anulați comanda, Ali express sistemul de rambursare în termen de 7-15 zile lucratoare.

5. Putem livra doar la adresa din comanda.Vă rugăm să nu uitați să scrie informații de contact corecte (nume complet, adresa, telefon, etc.).Când trimiteți comanda dumneavoastră.Apoi, dacă doriți să schimbați adresa, trebuie să anulați comanda existentă și de a plasa o noua comanda.Transportul maritim internațional este dificil de prezis, după ce este trimis, nu mai putem schimba.

3. Suntem dispuși să vorbim cu tine și de a construi un bun / de afaceri pe termen lung.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 mm diferenta, multumesc.

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune produse și cele mai bune servicii.Deci, vă rugăm să ne contactați, veți obține un rezultat satisfăcător!

Am expediat din China.În prezent, ne-am alege Cainiao economic global logistics metoda implicit pentru livrare gratuita.Ca produs de profit este relativ scăzut, sperăm să aducem o experiență plăcută la cumpărături.În același timp, avem, de asemenea speranța de a obține aprobarea ta.Am oferi, de asemenea, cu mai plătit logistica metode pentru tine de a alege.Puteți deschide locația corespunzătoare și selectați corespunzătoare logistica metodă.Am primit comanda si va aranja pentru tine cât mai curând posibil, vă rugăm să fie pacient;

2. Nu-l pune direct pe ochi.

Ghid De Cumpărături:

4. După lipirea corect, așteptați timp de 40-60 de secunde.După autocolant este uscat, rupe încet pe autocolant (acest pas este foarte important, dacă hârtia nu este uscat, acesta poate provoca pasta pentru a eșua)

Pachetul include: 1 buc/set*autocolante tatuaj, nici o cutie de vânzare cu amănuntul.Ambalaj-l în condiții de siguranță într-o spumă de sac.

În cele din urmă, sper să ai o călătorie plăcută la cumpărături în magazinul nostru.Am foarte mult speranța de a fi recunoscut de laudă de cinci stele, ~Multumesc~

3. Nu este potrivit pentru copii sub 6 ani.

Instrucțiuni de Transport:

1. Daca apar iritatii, nu mai utilizați-l.

Noi menținem standarde înalte de calitate excelentă și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.

Alcoolul poate elimina rapid model.Specifică metoda de utilizare: umeziți întâi de bumbac sau hârtie cu alcool, complet umezi model parte, ștergeți model pentru 15-20 de secunde, apoi modelul de tatuaj pot fi eliminate

Tag-uri: imagine tatuaj, cat tatuaj temporar, autocolant, impermeabil tatuaj pentru barbati cat, întotdeauna tatuaj, tatuaj piept.

  • Nume De Brand: petală scin
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Tatuaj Temporar

Adauga Comentariul Tau Acum