Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2021 Mici Dreptunghiulare Femei Retro Brand de Ochelari de Designer Pătrat ochelari de Soare Vintage Femei lentile de Soare Decorative

    (2) 5
(2 Recenzii)

2.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w61459

2. Aplicație: ochelarii De soare sunt potrivite pentru toate activitățile în aer liber și poate fi, de asemenea, folosite ca decor, făcându-te la modă și de frumos.

1. Viziune clară: ochelari de Soare poate aduce o viziune clară, ceea ce face mai ușor pentru a vedea suprafețele luminoase, cum ar fi drumuri și autoturisme, pe radiant zile.

Material cadru: plastic

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Obiecte aplicabile: bărbați și femei

Acesti ochelari de soare au o înaltă definiție câmpul de vedere, care nu numai ca protejeaza ochii de șocuri puternice, dar, de asemenea, poate fi folosit ca decor.

Caracteristici:

Lentile material: rasina

Forma: patrat

Descriere:

1 * ochelari de Soare

Pachetul Inclus:

3. Aspect: Acest soare are un design elegant, oglinda pătrat de design, care poate satisface nevoile celor mai mulți oameni.

Lumina vizibilă perspectivă tarif: 99%

Caietul de sarcini:

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

4. Potrivit pentru: Acesti ochelari de soare au un simplu și aspect la modă, și universal dimensiune este potrivit pentru majoritatea bărbaților și femeilor.

Note:

Tag-uri: ardene pătrat ochelari de soare, ochelari de soare ray ban ochelari de soare, soarele se întunecă ochelari, ochelari dreptunghi dublu, oamenii colorsun ochelari, vopsea polarizate, nedefinit pantaloni, ochelari de soare pentru barbati ochelari de soare, kateye ochelari de soare polarizati, ochelari de soare de designer beebee.

  • Forma: Pătrat
  • Lumina vizibilă perspectivă rata: 99%
  • Obiecte aplicabile: bărbați și femei
  • Material Lentile: rășină
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Protecție UV
  • Material Cadru: Plastic
  • Numărul De Model: Ochelari de soare
image

Anonymous

5
2022-09-23

“Cele mai bune puncte, în ele va fi o astfel de GangstaTake-l, nu vei regreta!”

image

Anonymous

5
2022-08-22

“Plătit pentru 25 iulie 2022. A sosit comanda de la Omsk la 19 August 2022. Am cumparat de 78 de ruble. Haide. Du-te la fata. A luat pentru o sedinta foto.”

Adauga Comentariul Tau Acum