Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2000W Portabil Mini Incalzitor de Gaz Camping Încălzire Aragaz Plita Pentru Gătit Backpacking Gheață de Pescuit, Camping, Drumetii G5S9

    (2) 2
(2 Recenzii)

173.70lei 112.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w61232

1. După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarele imagini.

Note:

Pachetul Inclus:

Caracteristică:

Descrie

Culoare: portocaliu

3. Putem accepta amestecat element, culoarea și mărimea comenzilor.Cea mai mare cantitate, cea mai mare reducere.

4: cort sobă de încălzire poate fi instalat perfect.Partea a cuptorului este în cazul în care conductele sunt instalate.Ușor de instalat și de a folosi pentru a tine de cald in iernile reci.

Dimensiune: 19.6x14cm (7.7x5.5in)

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

3: pescuit de încălzire este echipat cu un dispozitiv de aprindere electronică.Speciale, ușor de utilizat de aprindere design permite de peste 3500 de utilizări.

1pce mini încălzire

100% de brand nou și de înaltă calitate

cantitate: 1

Nume Produs: Mini Încălzire

Material: otel inoxidabil

5: aragaz de Camping incalzire sunt ideale pentru încălzire și gătit.În aer liber soba este mic și ușor, și pot fi luate în aer liber ca un pescuit de gheață instrument sau utilizate în interior.

2: mâner de pescuit de gheață, încălzire este proiectat pentru a se potrivi înălțimea de palmier, care este convenabil de a organiza, confortabil si frumos, practic și frumos.

Domeniul de aplicare: portabil gătit, în aer liber, încălzire

2. Dacă vi se pare dificil de a alege dimensiunea, puteți să mă contactați în orice moment, va vom da unele sugestii, dar numai pentru referință.

1: capacul de cort camping încălzire este pictat cu un exterior frumos vopsea.Materiale de constructii de calitate si finisaje face încălzire mai durabil și prelungi durata de viață.

Tag-uri: incalzitor de gaz aragaz de camping încălzire, de pescuit de gheață, încălzire, kerosen aragaz, 2000w încălzire grătar, furtun, barbecue.

  • De unică folosință: No
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Inclus
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: CE
image

Anonymous

1
2022-12-17

“Correspndance cartus gaz / appareil”

image

Anonymous

3
2022-11-05

“Am cumpărat-o pentru că am o aprindere electronica, dar nu... un lucru real este prea mic decât ceea ce vezi în imagine. Dar puterea de foc este. Butelia de gaz este în siguranță, nu?”

Adauga Comentariul Tau Acum