Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

MoesHouse Bluetooth Smart Switch Modul Releu Singur Punct de Control Sigmesh fără Fir Control de la Distanță cu Alexa Google Casa tuya

    (2) 4.5
(2 Recenzii)

47.42lei 28.44lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w58841

2.Fără fir de control de la distanță și Alexa de Start Google voice control sunt disponibile cu Bluetooth gateway conectat,-un robinet-pentru a asocia comutatorul modulului Bluetooth gateway pentru diverse funcții inteligente;Multi-asociația de control activat în Viața Inteligentă App pentru un alt control drum fără interferențe.

3.Bluetooth protocol este considerată ca fiind o tehnologie mai eficientă decât WiFi și ZigBee dar cu cuprinzătoare și funcții puternice activat.Costul redus contribuie la low oferta de pret, care este foarte benefic pentru noi.

5.Timer programul și numărătoarea inversă în Tuya App Inteligent pentru controlul dispozitivelor cu mult mai flexibil mersul trenurilor pentru economisirea de energie;Releu de stare reglabil ca ON/OFF/Amintiți-vă de ultima statut;cota de Dispozitiv și de grup de control sunt, de asemenea, operațional;cuprinde 2 ani de garanție și rambursare de 60 de zile garanție de satisfacție completă.

Caracteristici Principale:

Bluetooth Smart Switch Modul Releu Singur Punct de Control și de Asociere, fără Rețea WiFi Bluetooth Sigmesh Funcționale Telecomanda Wireless cu Bluetooth Gateway De MoesHouse

4.Bluetooth Sigmesh este suficient de stabil pentru a accesa și funcționează bine chiar nu există nici o rețea dintr-o dată,nu mai vă faceți griji despre executarea toată casa controale inteligente cu nici o rețea.Un singur punct și Bluetooth Sigmesh control comutare fără sudură în câteva secunde acceptate fără orice alte operațiuni complexe.

1.Singur punct de control pentru dispozitivele conectate în Viața Inteligentă App, nu poarta de acces și nici o rețea necesare, doar de un telefon mobil cu Bluetooth este necesar pentru a controla cu nici o întârziere.Extrem de simplă și rapidă metodă de cuplare este recomandate pentru un plus de confort.

Tag-uri: elantra bluetooth, ftth wdm, lcd module bluetooth, catalizator evacuare, modulul bluetooth opel nexus, moeshouse 2 sârmă, plastic clește electric, slip transparent cu inel de cauciuc, smb masculin soclu, izolat convertor dc dc.

  • Certificare: CE
  • Materia: ABS V0
  • Nume De Brand: MoesHouse
  • Alimentare: 90V~250V AC
  • Max. Sarcina: 2200W/10A sau 3520W/16A
  • Tip Wireless: bluetooth
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: 88*38*22mm
image

Anonymous

5
2022-11-15

“Produsul a primit la timp inainte de data anuntata. Ei bine ambalate și protejate. Totul este așa cum este descris. Nu a fost testat încă. Eu sunt multumit si recomand acest vanzator fel de serios și profesional”

image

Anonymous

4
2022-07-26

“Nu sunt suruburi de fixare în caz contrar acesta a fost de 5 stele”

Adauga Comentariul Tau Acum