Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

316 din oțel Inoxidabil de Aur de Argint de Baza Negru Link-ul de Sac Lanț Piese Accesorii Curea Femei Kpop Gros Curea Geantă de mână, Accesorii DIY

    (4) 4.5
(4 Recenzii)

28.49lei 16.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w57996

Material principal: 18K aur, argint, oțel inoxidabil, aluminiu, acrilice, CCB, bun venit să se intereseze și așteptăm cu nerăbdare să coopereze cu tine.

Nu se decoloreaza!

Deci aceeasi calitate, prețul nostru este mai mic

POLITICA DE RETURNARE

3.Am Doar Nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare.

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care elementul nu este o reclamă.

6.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată,vă Rugăm să ne contactați,Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns,scopul Nostru este Satisfactia clientului.

Buna ziua dragi prieteni, bine ați venit la CRUCIO magazin de bijuterii, magazinul nostru ridicata o varietate de stiluri de bijuterii, fără intermediari, direct prețuri en-gros, dezvoltarea de produse noi în fiecare săptămână.

Feedback-ul

Acest super-elegant și solid din oțel inoxidabil lanț de bordură cu ei iconic diamant tăiat link-uri unde fiecare link-ul a fost complicat fațete la un unghi pentru a crea o stralucire uimitoare.Îmbunătățită cu thiken straturi de placare de protecție împotriva pătează și a terminat cu o mare oglindă poloneză.Acesta este dotat cu un homar ghearelor de închidere, care face mai ușor de securizat.Frumos ponderate și extrem de durabil pentru a purta în fiecare zi.

3.Va vom returna integral suma adjudecată la primirea de elemente în starea inițială și packaing cu toate componentele și accesoriile incluse,după cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la www.semimaratonzalau.ro,puteți alege să aveți un înlocuitor.

5.Serviciu de Timpul de Tranzit este Furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători,ori de Tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

2.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire,motiv Specific pentru a reveni,și PO ta#.

Acest frumos colier de lanț este disponibil într-o varietate de lungimi.Alegeți dintr-o varietate de lungimi pentru a se potrivi stilului dvs. personal,un lanț perfect pentru uzura de zi cu zi,de asemenea, o mare pentru a personaliza look-ul prin adăugarea de un pandantiv, medalion, farmec sau un alt lanț.Elegant si discret, acest lanț este sigur de a deveni un aliment de bază în garderoba ta.

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit,dacă acest element în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire,nu Există Excepții costul de livrare este suportat de către ambele cumpărător și vânzător în jumătate.

4.Acolo ar putea fi ușor diferența de culoare,pentru că de setările monitorului.Imaginile sunt pentru ur referință numai.

Nu se decoloreaza!Nu se decoloreaza!Nu se decoloreaza!e!

De ce este atât de ieftin!De proastă calitate?

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

Nu!Suntem fabrica de vânzări directe,

Câștiga diferența, fără a trece prin intermediari,

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!feedback-ul este foarte important, noi vă solicităm să ne contactați imediat înainte de a ne da un feedback neutru sau negativ.astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Material: 100% otel inoxidabil

Orice stil de personalizare este acceptată.

Transport

Nu se decoloreaza!

Tag-uri: baza link-ul, accesorii din metal, lant pentru sac, geanta, sac de curele pentru geantă de mână.

  • Ocazie: De Zi Cu Zi/ Stradă/ Cocktail/ Petrecere/ Club
  • Numărul De Model: Sac Lanț 22060901
  • Tip: lanț
  • Stil: Moda
  • Pentru timpul de procesare: În Termen De 24 De Ore (Timp De Lucru)
  • CN: Guangdong
  • Standard De Mediu: Non-Toxic, inofensiv și materiale ecologice
  • Material: Metal, Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: China Continentală
  • Locul De Origine: China (Continentală)
  • Lanțul De Prelucrare Ambarcațiuni: noi
  • Atribute: moda coreeană
  • Servicii De Garanție: 30 Zile Banii Înapoi
  • Caracteristică: De Înaltă Calitate
image

Anonymous

5
2022-09-17

“Ei bine, și ea însăși iubește atât de este din oțel inoxidabil. Cu toate acestea, nu am văzut că cârlige au fost atât de mici. Deci, obligat la comenzi mai mari cârlige”

image

Anonymous

3
2022-09-14

“Link-uri mici”

image

Anonymous

5
2022-09-20

“Sunt conforme cu descrierea de 4mm pe de altă parte, imaginea nu corespunde cu descrierea... mai Mare diametru în imagine”

image

Anonymous

5
2022-12-16

“aceeași ca în fotografie”

Adauga Comentariul Tau Acum