Imagine 0

001367 EK2-0426 RX 2.4 Ghz Esky Receptor 6ch Mare Lama E-500 De Miere de Albine CP3 CPX CT

    (0) 0
(0 Recenzii)

143.43lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w57661

Utilizarea recomandată: www.semimaratonzalau.ro Standard de Transport maritim

Pentru clienții ruși

(4).Antlength: 23.5 mm

Vă rugăm să ne contactați înainte de locul de întoarcere.Informații de urmărire pentru transportul retur ar trebui să fie furnizate în caz contrar, revenirea nu va fi refuzat.

Elementele vor fi livrate în 2-3 zi lucrătoare, după confirmarea de plată (week-end și de vacanță excluse).

(1).Canal: 6CH

Draga rusă clienții și prietenii, din cauza săraci vămuire în Rusia în tranzacțiile recente, vă rugăm să alegeți "www.semimaratonzalau.ro standard shipping" atunci când comanda

avem alte Esky elicopter părți de a vinde,dacă aveți nevoie ,vă rugăm să contactați cu noi în caseta de mesaj,vă mulțumesc.

(3).Culoare: verde Inchis

Caietul de sarcini

Se întoarce

Produs(e) vor fi livrate la Adresa de Livrare .Suntem în imposibilitatea de a schimba Adresa de Livrare după ce plata a fost făcută.

Nu UTILIZAȚI: www.semimaratonzalau.ro Standard de Transport (PUTEAI)

Politica de transport maritim

(2).Dimensiune: 42*22*12mm

Revenirea element ar trebui să fie în brand nou și nefolosit stare sa completă de ambalaje expediate la adresa noastra de returnare.Articolul returnare vor fi inspectate cu atenție înainte de a ne trimite rambursare.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Descriere

Toate declarațiile și schimburile sunt supuse la un 10% taxă (în afară de a selecta verificate de defecte).Aceasta înseamnă că, dacă doriți să primiți o rambursare din cauza cumpărători remușcare sau de a reveni un complet funcțional element pentru o restituire, 10% taxă va fi dedusă din rambursarea totală.

Tag-uri: esky cp3 baterie, esky vultur rc, castron ct, rx 580 kit, foi cu miere de albine, fan e500, esky sac, elicopter rc esky f150, philadelphia eagles tricou, lama esky lama v3.

  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • Nume De Brand: RCMOY
  • Material: Material Compozit

Adauga Comentariul Tau Acum