Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2021Full Fata de Craniu Masca Halloween Fata Complet Cap de Craniu Cosplay Masca Anti-terorism Schelet Masca de bal Mascat cu Fantome de Groaza Masque

    (1) 5
(1 Recenzii)

22.74lei 15.92lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w56776

Notă: 1.Când (pentru Când (Pentru>=$5), cu un număr de urmărire și Internaționale de transport maritim informații 2.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele,vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. 3.Dacă după 60 de zile încă nu primi produsele, va rugam sa ne contactati, va vom returna. 4.atunci când primiți pachetul,dacă aveți orice întrebări ,pls nu deschide disputa primul rând,puteți să ne contactați și vom rezolva repede,multumesc! 5.Te rog, nu face litigiilor în termen de 60 de zile, acest lucru este de nedorit.Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu cele de mai sus instrucțiuni de Plată:

Uneori, utilizați e-mail sau telefon sau tableta verifica comanda, vezi este de culoare greșit, nu vă faceți griji acest lucru este www.semimaratonzalau.ro problema de sistem, vom trimite aceeași culoare cu model de fotografie.Notă în mod implicit, acest element va fi trimis prin China Post Original Pachet Mic Plus, w, care este fără internațională număr de urmărire și poate fi urmărită numai în China.Dacă aveți nevoie de un internațională număr de urmărire, vă rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau www.semimaratonzalau.ro Standard de Transport maritim ca metoda de transport maritim.

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.

Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Transport:

Noua Fata Complet Craniu Masca Halloween Fata Complet Cap de Craniu Cosplay Masca Anti-terorism Schelet Masca de bal Mascat cu Fantome de Groaza Masque bine ati venit la magazinul nostru.Dacă ai nevoie de proastă calitate și ieftină,by-pass, vă rog!Notă importantă Ce-mi văd scopul de culoare este greșit?

Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.

2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 1-2 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.

dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

1. Scopul nostru este:Clientul este chiar pentru totdeauna.

Feedback-ul:

1. www.semimaratonzalau.ro accept Escrow/ card de Credit/WebMoney.

Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,în orice mod,

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină,

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.

Tag-uri: tineri masca înfricoșătoare, masca craniu, lenjerie de pat, poster retrato striga, lupul skully masca, fantoma masca, plin de groază masca, yelly masca de cauciuc, striga krawica masca, masca pentru copii masca, masca horror sao.

  • Tip De Element: Măști, Măști De Craniu
  • Masca Petrecere: Cosplay Masca De Decor De Halloween
  • Masca Halloween Cosplay: Pictat De Halloween De Groază Stil Măști
  • Costum: masca samurai, Cosplay
  • Gen: Unisex
  • Origine: China Continentală
  • Adult Copii Măști: spectacol de teatru, Carnaval, bar, Catwal
  • Numele Departamentului: Adult
  • mascaradă măști: Carnaval, bar, Catwalk
  • Utilizare Specială: Costume
  • Masca tip: Anti-terorism Masca
  • Material: Plastic
  • Masca Acopera Zona: Mască completă
  • Ocazie: Wild Masca, Bal Masca, Domeniul
  • Caractere: craniu
  • Masca de stil: Război, Schelet, înfricoșător
image

Anonymous

5
2022-12-19

“Foarte Bun”

Adauga Comentariul Tau Acum