Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mozaic de Primăvară Stras Pictura Arta Diamant Broderie Papagal cruciulițe DIY Diamant Animale Full Pătrat Cadou Handmade, Decor

    (2) 5
(2 Recenzii)

55.70lei 28.39lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w55677

www.semimaratonzalau.ro acceptă Visa, Boleto, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, WebMoney, QIWI și Transferul Prin Bănci.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

Notă Fara rama! ! !Numai diamantul pictura!Acest lucru este DIY diamant pictura, nu imagine terminat.Aveți nevoie pentru a termina de unul singur.Toate dimensiunile sunt măsurate de mână,astfel încât vă rugăm să permiteți-1-2cm diferenta.Dacă ai nevoie de o altă dimensiune, vă rugăm să ne contactați și vom personalizate pentru tine.Urmați acest magazin pentru a se bucura mai multe oferte și reduceri!

Puteți plasa comanda direct și vom imprima și de a asigura livrarea cât mai curând posibil.Dacă aveți orice întrebări, puteți contacta serviciul clienți.

Despre Diamant: Cub de Diamant Despre Material: Rotund acrilică Diamant/ acrilice Speciale de Diferite Dimensiuni cristal Strălucitor Diamant

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și informațiile sunt corecte înainte de a face plata.Magazinul nostru va procesa comanda și trimite numărul de urmărire de informații de logistică în termen de 4 zile lucrătoare.Dacă aveți cerințe speciale pentru timpul de livrare si logistica canale sau nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să contactați-mă în timp. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea o laudă de cinci stele.Vom fi foarte recunoscător pentru tine.Dacă există lucruri neplăcute în timpul procesului de cumpărături care te fac nemulțumiți de produsele noastre, vă rugăm să contactați cât mai curând posibil, iar noi vă va ajuta să rezolve toate problemele imediat.Vă mulțumesc pentru cooperare.Vă doresc un cumpărături fericit.

Etapele de producție Deschideți cutia și verificați diamant pictura instrumente speciale.Vezi rasina culoare diamant, aranjate în ordine de codificare.Descoperi bandă pictura de mai sus, veți vedea o mulțime de simboluri corespunzătoare de culoare de codificare.Potrivit corespunzătoare coduri de culoare clema corespunzătoare de rășină incrustate cu diamante.A sugerat că un tip de rășină diamant un set finalizat mai repede.În scopul de a crea un diamant perfect de pictură, desene pus împreună într-un singur loc în fiecare rând simboluri nu trebuie să rămână blocat diamante.Să taie o figură bună pe desene ține sortat, montat de avion din materialul de mai sus.Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri.După o luptă bună, restul de decalaj la lipici corespunzătoare simboluri de diamante.Pentru a finaliza un bun diamant pictura, pune-l în selecția de un cadru adecvat.Avantajele DIY Diamant Pictura Prin DIY, stresul poate fi redus și răbdare poate fi cultivat.Procesul de productie este foarte simplu si poate fi creat într-un timp scurt.Poate spori perseverență și experiență un sentiment de împlinire.Acesta poate fi folosit pentru a decora camere de familie pentru a face viața plină de distracție.E cea mai buna alegere pentru cadouri pentru prieteni, exprima cele mai bune urări.Oamenii de orice varsta se pot face, și membrii familiei lucrează împreună pentru a face familia mai cald.

Bine ati venit la magazinul meu, care oferă 100% garantat picturi de calitate.Prețuri rezonabile și atenția clienților sunt principalele noastre obiective.

Tag-uri: pictura pietre matroană, nemernic cross stitch, obosit cross stitch, gotic cross stitch, pictura pietre indian, lacuri cross stitch, pictura pietre india, foxy cross stitch, pisicile lume cross stitch, nabo cross stitch.

  • Panza Metoda De Ambalare: Laminate
  • Zona Lipirea: Parțială
  • Forma De Diamant: Pătrat
  • Ambalajul Extern: Pungă De Hârtie
  • Tip de en-Gros: NO
  • Cadru: No
  • Setați Tipul: Da
  • Model Tip: Animale
  • Stil: Stil Modern
  • Numărul de Culori: Peste 45
  • Material: rășină
  • Utilizarea: Picturi
  • Forma: Separat
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-08-25

“Abia am primit-o, dar nu a fost numai două săptămâni de când l-am comandat si este deja aici. Toate piesele par a fi cu ea.”

image

Anonymous

5
2022-08-25

“Abia am primit-o, dar nu a fost numai două săptămâni de când l-am comandat si este deja aici. Toate piesele par a fi cu ea.”

Adauga Comentariul Tau Acum