Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru BMW F700GS F 700 GS F700 GS Motocicleta Dual USB Încărcător Adaptor Soclu Bricheta impermeabil Priza

    (0) 0
(0 Recenzii)

199.93lei 179.92lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w55674

Montarea:

1: Utilizați aceeași conectori speciali Pentru BMW, fără a distruge masina originala linia 2: CNC din aliaj de aluminiu baril, bună disipare a căldurii. 3: special dezvoltat din material plastic rezistent la capac are textura mare și o bună etanșeitate. 4: structura Compacta, amprenta mici, și nu afectează aspectul general al vehiculului.

Caracteristici:

Încărcare F700GS motociclete în timp ce de conducere a fost întotdeauna o problemă.Masina originala a fost echipat cu un stil European bază de putere.Avem nevoie pentru a încărca telefoanele mobile și de conducere de înregistrare.Trebuie să introduceți adaptorul în original bază de putere.Conectați încărcătorul USB în cap, și apoi conectați cablul USB la încărcător.E foarte dezgustator de a utiliza.Pe drum accidentat, un astfel de lucru lung a zguduit, și a trebuit să conectați alimentarea din timp în timp.Mi-e teamă că va cădea...pentru a nu deteriora masina original line și de a rezolva această problemă, în același timp, am conceput special BMW fișe și prize de curent pentru a face acest incarcator USB, care a rezolvat această problemă bine.Sper să împărtășesc cu tine și să se joace cu toate cal prieteni.

Pentru BMW F700GS Dual USB interfață de Afișare Digitală Adaptor Încărcător Port

Pentru BMW F700GS

Tag-uri: mdk micro usb, ktm bricheta, bmw f700 gs insigna, yzk incarcator de masina, genti bmw f700 gs, f 700 gs ceață, coloană bmw 700gs, ge bricheta, sticla bmw 700 gs, ileaf încărcător de baterie.

  • Nume De Brand: Star Moon Knight
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Material: De Înaltă Calitate Din Aluminiu

Adauga Comentariul Tau Acum