Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Disc de vinil Display Stand Montat pe Perete din Lemn CD Raft Suport de Înregistrare Agățat de Stocare LP Titular de Cadou pentru Iubitorii de Muzică

    (0) 0
(0 Recenzii)

15.63lei 10.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w53397

Nume produs: Înregistrare Suportul de Montare pe Perete

Descriere:

4、【Manopera Rafinat】Record de Perete Display-ul are o versiune frumos, manopera rafinat și fără fisuri.Măiestria este foarte bine, te va iubi.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

3 * Șurub

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

O noutate cadou care reflectă eleganță și apreciere artistică.Perfect ca un cadou de ziua de nastere sau un cadou de vacanță ca de Crăciun pentru familia ta, prietenii, și colegii.

Misiunile Noastre:

Material: lemn

Contactati-ne

Notă:

Culoare: maro inchis

1 * Înregistrare Suportul De Montare Pe Perete

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

3 * Extinderea conductei de

5、【Noutate Cadou】Perete Deținătorul recordului este o noutate cadou care reflectă eleganță și apreciere artistică.Perfect ca un cadou de ziua de nastere sau un cadou de vacanță ca de Crăciun pentru familia ta, prietenii, și colegii.

1、【Simplu de Design】aspectul de Înregistrare Suportul de Montare pe Perete este simplu și elegant, inteligent și suficient de clasic, care poate satisface utilizarea și înlocuirea are nevoie.

Lista De Ambalare:

2、【Materiale de Înaltă Calitate】Folosind materii prime de înaltă calitate.Record de Montare pe Perete nu are miros și este sigur de a utiliza.Duritatea puternic, nu este ușor de a sparge, solid și durabil.

3、【Decor Perfect】Acest frumos ecranul de Înregistrare Raft este garantat de a fi completarea perfectă pentru un eveniment formal sau petrecere de vacanță.Este decorul perfect pentru mese de familie, biserici, nunti, și temple.

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Puncte:

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 32 * 4.5 * 1.8 cm/12.6 * 1.77 * 0.7 în

Aspectul de Înregistrare Suportul de Montare pe Perete este simplu și elegant, inteligent și suficient de clasic, care poate satisface utilizarea și înlocuirea are nevoie.

  • Numărul De Model: display stand
  • Tip: Depozitare Suporturi Și Rafturi
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Dimensiune: L
  • Nr. de Niveluri: Single
  • Material: Lemn
  • Origine: China Continentală
  • Aplicabile Spațiu: Camera De Zi
  • Tip de instalare: Tip Picioare
  • Clasificarea: Non-pliere Rack
  • Utilizarea: Alimente

Adauga Comentariul Tau Acum