Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Electrice Incalzite Tălpi Interioare De Iarnă Încălzit De Picior Pentru Barbati Femei Reîncărcabilă Electrice De Încălzire Branțuri Pentru Sporturi În Aer Liber 3 De Căldură Nivel

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

231.06lei 161.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w51226

Aplicabile gen: atât de sex masculin și de sex feminin

4.În condiții de SIGURANȚĂ PENTRU a UTILIZA: Built-in baterie reîncărcabilă litiu 3900Mah baterie cu litiu, cel mai lung utilizabil timp de 24 de ore.Acesta poate fi utilizat timp de 7 ore, chiar la temperaturi ridicate.

5.APLICAREA pe scară LARGĂ: cald, tălpi interioare sunt foarte potrivite pentru iarnă activități în aer liber cum ar fi alpinism, camping, pescuit, schi, etc., și, de asemenea, potrivit pentru persoanele care au nevoie pentru a merge la locul de muncă.

Notă:

Potrivit anotimpuri: primavara si iarna

Manual*1

EU ... UE 43-47, NE-8.5-10.5, MAREA BRITANIE 8-10.5

M ... UE 38-42, NE 6-8, MAREA BRITANIE 5.5-7.5

Lista De Ambalare:

Potrivit tip pantofi: pantofi de piele, pantofi sport, cizme (toate pantofi în aer liber în timpul iernii)

Descriere:

Nume: Încălzire Branț

Nostru încălzit tălpi interioare sunt realizate din silicon de înaltă calitate de material pentru a realiza o moale, confortabil si respirabil experiență poartă.

Dimensiuni:

Material: branț de suprafață piele de căprioară, branț cu strat PU

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Control De La Distanță*1

Încălzire Branț*2

2.INTERVAL de TEMPERATURĂ: De încălzire branț este echipat cu un control de la distanță, cu trei niveluri de temperatură fără fir de control, controlat de trei intervale de temperatură de temperatură scăzută, temperatura mediului și temperatură ridicată.

Branț funcție: de a păstra cald, încălzire branț

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De ÎNALTĂ CALITATE: Această încălzire branț este fabricat din materiale de înaltă calitate și este echipat cu un seif funcția de încălzire, care poate încălzi toată iarna.

3.DIMENSIUNI REGLABILE: puteți regla unic în funcție de mărimea de la pantofi pentru a se potrivi perfect.Nu este nevoie să vă faceți griji despre dimensiunea greșit, astfel încât să aveți o extrem de confortabil unic.

Cablu USB*1

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea prezentate în imagini.

Caietul de sarcini:

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum