Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Transporta Protecție Difuzor Portabil Cutie Pungă Pungă de Caz Pentru B&O PLAY cu Bang & Olufsen Beoplay P2 Difuzor Bluetooth Accesorii

    (0) 0
(0 Recenzii)

68.32lei 60.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w50759

1* Proteja Caz de CULOARE:

Vorbitorul nu poate rezista la impacturi sau stropi pe cont propriu - dar greu de caz poate!E semi-impermeabil, rezistent la șocuri, Elegant și Durabil.Garantat pentru a preveni orice daune la difuzor Bluetooth.

Special pentru B&O PLAY cu Bang & Olufsen Beoplay P2 Difuzor Bluetooth

Clasic de închidere cu fermoar pentru confortul usor la Inchidere si Deschidere.DIMENSIUNI interior: 5.5" x 3.15" x 1.1"/0.6 kg.

Design interior și de garanție: acest caz este echipat cu compartiment Separat pentru cablurile care vin cu difuzor.

Descriere:

modname=ckeditor

Portabil,de moda,de lumină și de mare caz de protecție pentru B&O PLAY cu Bang & Olufsen Beoplay P2 Difuzor Bluetooth proteja difuzorul de grevă și racla.

Difuzorul este doar în scopuri demonstrative și NU sunt incluse pentru vânzare.

Dur, rezistent la apă exterioare EVA shell oferă protecție final de la bate, picături, umflături și stropi,celălalt cu un colaps zona, permițându-vă pentru a transporta cu ușurință oriunde

modname=produse&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true

Toate imaginile sunt luate de către fotografi profesioniști sub lumina de studio.Deoarece culorile variază între diferite condiții de lumină, monitoare diferite și chiar diferite persoane, culorile reale articol pot fi ușor diferite de culorile din imagine.Diferenta de culoare nu este un defect de calitate.

Pachetul Include:

Produse folosind materiale de înaltă calitate de prelucrare, protecția mediului gratuit de la contaminare, ușor, convenabil de a transporta, este o călătorie specială pungă de protecție, poate proteja în mod eficient boxe bluetooth.

Tag-uri: bărbați care transportă caz, 2 1 lenovo p2 caz, b o beoplay caz, bluetooth p2 tv, eletronic difuzor bluetooth, bang olufsen kit, audi bang olufsen difuzor, bampo beoplay a1 sac, difuzor bluetooth gp02, sticlă l2 p2.

  • Design: Simplu
  • Nume De Brand: ickoy
  • Tip: Husă
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum