Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

100% Orginal Huawei HB386689ECW 3500mAh Acumulator Pentru HUAWEI Honor Magic 2 TNY-AL00 TL100 Baterii de Telefon Mobil+Instrumente

    (0) 0
(0 Recenzii)

41.72lei 39.65lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w50690

Vă rugăm să completați în receptor numele complet ca urmare a noii politici vamale ruse de

100% Orginal Huawei HB386689ECW 3500mAh Acumulator Pentru HUAWEI Honor Magic 2 TNY-AL00 TL100 Baterii de Telefon Mobil+Instrumente

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vom rezolva bine pentru tine.Te rog nu deschide disputa ocazional, în caz contrar va fi înregistrat ca rău de credit de către noi, www.semimaratonzalau.ro, și, de asemenea, de către China Vanzatori League.Și să fie blocat.

Acest produs este asigurat că acesta este achiziționat de la producătorii de telefoane mobile accesorii canale de vânzare , absolut 100% genuineoriginal

1. Dacă sunteți satisface cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine.

Feedback-ul:

2 oferim calitate original și 1 an garanție, Dacă nu sunteți mulțumit, nu lăsați feedback-ul negativ în represalii pentru un produs defect sau ceva ce nu se așteptau.Pls contactati-ne !!Satisfactia clientului este prioritatea noastră.

Acest magazin toate bateriile de sprijin ridicata cantitate

2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

1 100% Original de înlocuire a bateriei și capacitatea reală și mai Nou bateria.Noile baterii Litiu-Ion trebuie să fie COMPLET ÎNCĂRCATĂ și DESCĂRCATĂ COMPLET de 2 până la 3 ori, înainte de a fi pe DEPLIN cu aer CONDIȚIONAT.

3. Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice dispută .Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Important:

3 W holesale vânzător sunt salutat călduros.Dacă pentru modele mixte , Pls contactati-ne înainte.Prețul va fi mult mai rezonabil!

Tag-uri: onoare magia apple watch 2, minions 2 stream, caz demn de dispreț onoarea 8 lite, 3d slujitorii drăguț onoare, despicable 2 pluș, minions 2 muzica, laptop onoare magie 15, aliexress marea britanie josnic jucarii, 2 secunde 2 cort, caz onoare 9x josnic.

  • Numărul De Model: Pentru Huawei Honor Magic 2
  • Nume De Brand: Huawei
  • Original sau Nu: Original
  • Capacitate baterie(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Certificare: DEEE, ce
  • Origine: China Continentală
  • De Certificare A Calității: ce, RoHS

Adauga Comentariul Tau Acum