Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Antifurt Sisteme de Alarma de Mare Putere Sirena de Alarmă de Securitate de Sistem 125dB Biciclete Alarma Wireless Vibrații Senzor de Mișcare Pentru Biciclete

    (0) 0
(0 Recenzii)

47.37lei 28.44lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w48303

Caietul de sarcini:

Control de la distanță distanța efectivă:

Material: Plastic

Curent de repaus: 3.3.5 mA

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Acest electronic anti-furt de alarmă cu control de la distanță are un 125 dB super tare corn pentru a păstra motocicleta ta departe de hoți.Ea are, de asemenea, sensibilitate reglabilă.Motocicleta Sistem de Alarmă Anti-Furt adoptă rulare dinamic de învățare de codificare, care poate preveni eficient copierea, făcându-l mai greu și mai sigur de a sparge.

Control de la distanță*1

2.Rezistent la apă și Protecție: etanseitatea de biciclete alarma functioneaza foarte bine, aceasta nu va afecta eficacitatea acesteia, chiar și în ploaie, în special potrivite pentru protejarea siguranței mașina în ploaie și zăpadă vreme.

Descriere:

Numele: dispozitiv anti-furt

Senzor*1

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Lista de ambalare:

4.Versatil: Motocicleta de Alarmă este potrivit pentru orice 12V motocicleta.Este convenabil pentru a găsi o mașină în curte masina.Printre multe vehicule, puteți găsi masina ta rapid, ceea ce este convenabil și rapid.

Sirena*1

Rata tensiune de lucru: 12v

1.Difuzor: electronic anti-furt de alarmă cu control de la distanță are un 125 dB super tare corn pentru a păstra motocicleta ta departe de hoți.Ea are, de asemenea, sensibilitate reglabilă.Puteți seta în funcție de preferințele dumneavoastră.

Notă:

autocolant*1

Vezi mai multe detalii despre produs

3.Functia de telecomanda: control de La distanță de această alarmă poate înlocui funcția de cheie și de blocare poate fi deblocat și închise prin alarma.Foloseste high-tech de programare, nu pot descifra parola, și este mai sigur.

De emisie-recepție frecventa: 315mhz

5.Simplu de instalat: procesul de instalarea pe biciclete și motociclete este foarte convenabil, și este mai sigur decât firele de blocare și U-încuietori.Cu sensibilitate bună,gazdă pot fi sunat cu o ușoară atingere și răspunsul este foarte rapid.

Tag-uri: SISTEMUL, motocicleta sistem stereo, bicicleta alarma cu telecomanda corn, sistem de securitate pentru motociclete, motocicleta sistem de alarmă anti furt, securitate.

  • Certificare: Nici unul
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Accesoriu: Piese Speciale De Dispozitiv Anti-Furt

Adauga Comentariul Tau Acum