Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Smart Fingerbot Robot Tuya Control Vocal pentru Alexa Google Acasa Siri BLE Gateway-ul cu Smart Fingerbot pentru Switch-uri

    (0) 0
(0 Recenzii)

96.86lei 62.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w47810

Tuya Inteligent Fingerbot Robot SmartLife APLICAȚIA Control Vocal pentru Alexa Google Acasa BLE Gateway-ul cu Smart Fingerbot pentru Switch-uri

Control De La Distanță:

BLE Gateway este Necesar, acest smart fingerbot nevoie să se conecteze cu BLE poarta de acces pentru a activa toate funcțiile inteligente.

Control Vocal:

Altă Formă Accesorii Opționale:

Acest smart fingerbot nevoie pentru a lucra cu set de instrumente pentru a utiliza funcția de control la distanță.Puteți selecta corect kit pentru a opera pe butonul pe care doriți.Ce ai nevoie este o conexiune Internet bună și stabilă.Apoi, puteți controla și gestiona de la distanță toate dispozitivele conectate folosind Adaprox podul de pe dispozitive inteligente.Atunci când nu sunteți acasă, puteți simți, de asemenea, în condiții de siguranță prin pornirea/oprirea aparatului.

Puteți seta această smart degetul robot pentru a transforma toate funcțiile pe și de pe în funcție de propriul program.De exemplu, porniți aparatul de cafea înainte de a se ridica.

Notă:

Există o Fingerbot set de Instrumente pentru alegerea ta, te poate schimba un tip adecvat pentru a opera butoane.Acesta este dotat cu brațe mecanice de diferite lungimi și forme.

Controlul Timpului:

Acesta susține Siri, Alexa si Google Acasă pentru a controla dispozitivul prin voce.Nu este nevoie să apăsați butonul mai spune, "Hei Siri, activați comutatorul"pentru a controla dispozitivele.Extrem de potrivit pentru utilizarea de zi cu zi!

Acest smart degetul robot poate fi de asemenea utilizat pe un ecran tactil.Se poate repeta sarcinile pe termen nelimitat, trebuie doar să încărcați bateria timp de o oră, după o jumătate de an înainte de a putea utiliza din nou.

Tag-uri: smart împingător, andeli suport de electrod, fi tuya comutator, aer apple homekit, switch-uri smart paret, tuya comuta ușor, casa papusa dikhayen, comutator zemimart tuya, tv smart viata, difuzor tuya inteligent.

  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Capacitatea Bateriei: 800 mAh
  • Certificare: ce
  • Temperatura De Lucru: -10 - +45℃
  • Modul De Lucru: faceți clic pe, Comutator Basculant, Comutator
  • Sistemul De Suport: iOS 11 sau mai mare, Android 9.0 sau mai mare
  • Origine: China Continentală
  • Gateway: Trebuie BLE Gateway
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Protocol de comunicare: BLE control

Adauga Comentariul Tau Acum