Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Triunghiular se Frământa cu Role Adult Metal EDC Frământa Jucării Autism Senzoriale Jucării ADHD Parte Spinner Anxietate Stres de Relief Jucarii Creative

    (0) 0
(0 Recenzii)

95.82lei 52.69lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w47576

Scuti de stres

Produs ambalaj: cutie de cadou

1. Imaginile sunt afișate în mod diferit pe diferite monitoare.Imaginile sunt numai pentru referință, produsul real va prevala.

Aplicabile locuri

Design de produs

Greutate produs: despre 100g

3. Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să contactați-ne și vom răspunde pentru tine.

Dacă sunteți un student sau un lucrător de birou, s-ar putea confrunta studiu sau de muncă de stres.Produsul nostru filosofie este de a reduce stresul.Jucărie mare pentru iritabilitate, anxietate, concentrare, ADHD, autism, renunti la obiceiurile proaste, cu pretentios jucării va fi capabil de a reduce obiceiurile nedorite ca roaderea unghiilor și fumatul.Plictisitor timpul va trece mai repede și vei fi fericit atunci când ești singur.Mulți oameni și-au rupt cu succes obiceiurile proaste cu acest joc distractiv și se răcește frământa jucărie.

Produs material: aliaj

Produs juca

Aceste relaxare mini frământa jucării sunt de buzunar, usor de transportat si suficient de mic pentru a juca cu o singură mână.În acest fel puteți să vă păstrați cu ușurință aceste delicate jucării în buzunar.Aceste frământa jucarii sunt perfecte pentru călătorie, de muncă, acasă sau creion de cazuri.Puteți juca oriunde în birou, acasă, biserică, metrou, gara, etc.

Fiecare piesă este lucrată manual de către artizani și frumos artizanale pentru colectie!Desigur, ele pot fi date oricui.Acesta este un ușor și idee mare cadou pentru orice ocazie cum ar fi Ziua de naștere, Crăciun, ziua Recunostintei, Halloween, anul Nou sau orice altă petrecere/eveniment.

Foi cu role este fabricat din aliaj ca un întreg, cu un nou aspect triunghiular design, structură stabilă, simplă și delicată.O varietate de flip unghiuri pentru a diversifica gameplay-ul.Tratamentul de suprafață este delicată și netedă, făcându-l mai confortabil să dețină.Design Ergonomic, poate fi jucat cu o singură mână.

Notificare

Pune jucăria în palma ta, astfel încât se frământa cu role se transformă în palma ta.

Dimensiune produs: 73mm(2.87 inch)*15 mm(0,59 inch)*83mm(3.27 inch)

Lista de produse: 1 frământa cu role

2. Dimensiunea produsului este măsurată de mână, există o anumită eroare, vă rugăm să înțelegeți.

Informații despre produs

De colecție și Cadouri

Tag-uri: se frământa jucarii, nervozitate, farmece, rubik, Se Frământa Cu Role, JUCĂRIE, fidget, lanț frământa jucărie, se frământa jucărie, Relief De Stres Jucărie.

  • Certificare: ce, China certificate (3C)
  • Tema: Muzica
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: gri argintiu
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
  • Avertizare: aspirație placa

Adauga Comentariul Tau Acum