Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pliabil Magic Travel Umeraș Pliere Portabil în aer liber, de Călătorie Anti-Alunecare Cuier de Haine de Uscare Rack de Stocare Mini Eco-friendly

    (1) 5
(1 Recenzii)

7.39lei 5.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w47313

NOTĂ

2. Vânt și antiderapante: el ajută pentru a repara erorile de haine în locul corect.Non-alunecare portabil cuier de haine poate fi folosit pentru a atarna rochii, pantaloni, paltoane, veste, costume de baie, lenjerie de corp sau îmbrăcăminte pentru copii.

Descriere:

Culoare:Nordic bej, Nordic roz, Verde Nordică, Nordic albastru

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.

3. Cârligul poate fi pus în buzunar mic din geanta de voiaj și servieta.Subțire și compact formă ajută pentru a economisi spațiu prețios în dulap.Acestea sunt accesoriile necesare pentru călătorie scene de avion, hotel, camping, croazieră, duș sau o petrecere de familie.

Caracteristici:

4. Dacă aveți orice întrebări despre produse sau servicii post-vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem mereu în căutarea pentru sprijin și sfaturi!

3.Am putea accepta Amestecat elemente,Culori Si Dimensiuni Ordine.Cele mai multe cantități, mai multe reduceri.

Complet extins dimensiune: aproximativ 44*11cm(17.16*4.29 in)

1 buc* Pliere rack pentru haine

Material: Plastic

1. Păstrează-ți hainele în loc, fără a cădea sau sagging, și pentru a proteja hainele delicate.Produsul adoptă design ergonomic pentru a menține forma de haine.Acest costum poate ajuta să-ți faci curat în rochie, pantaloni, palton, costum, etc., și de a face garderoba ta arata elegant.

Pachetul include:

1. După cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit,culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

Vă mulțumesc pentru atenție, puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Tag-uri: raft de haine, Umerase, umerase pentru haine, Cuier, pliabil cuier de haine.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: KITPIPI
  • Material: Plastic
image

Anonymous

5
2022-11-05

“Foarte misto trempel. Lumina, ocupă puțin spațiu, se desfășoară în trei poziții.”

Adauga Comentariul Tau Acum