Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Toamna Gnome de Dovleac, de Floarea-soarelui suedeză Nisse Třmte Elf Pitic de Pluș Ornamente pentru Crăciun Toamna de ziua Recunostintei Decorare

    (1) 5
(1 Recenzii)

13.04lei 7.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w468635

1 x Cădea Gnome

Caracteristici:

Un Ideal Cadou de Vacanță: adorabil gnome este un cadou minunat si decor pentru orice ocazie cum ar fi Ziua Recunoștinței, anul Nou, Halloween, Craciun, ziua de nastere, etc. Mare pentru cadou la prieteni.

Cantitate:1 x Cădea Gnome

Flexibil Pălărie și Stabile, de Bază: interiorul pălăria gnome este susținută de flexibil fier de fire, se pot face diverse ipostaze drăguț cum vă place.Și acolo este nisip pe jos de gnomi pentru a face iasă stabil Decoratiuni de Toamna: tot papusa măsuri de 6,7 cm inaltime de la cap la degetele de la picioare.Mic, dar drăguț.In aceasta Toamna gnome este marimea perfecta pentru a plasa oriunde în casa noastră și se adaugă o atingere capricios la Toamna de ziua Recunostintei decoratiuni de Halloween.Bucurați-vă de Toamna!Bucurați-vă de Recoltare!

Material:pânză

Descriere:

Mana Moale Gnomi: gnome corpul este realizat din fetru moale, cu pluș nas, palaria este confectionata din tesatura.Fibre construit în interiorul gnome corpul pentru a face moale si confortabil la atingere.

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Toamna Gnome Pluș: Gnome, care este, de asemenea, numit Třmte sau Nisse.Acestea sunt reputate pentru a proteja agricultura oameni împotriva nenorocire.Ele pot aduce noroc familiei și sunt considerate ca elfii inaugureaza avere, dragoste și sănătate la domiciliu.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Notă:

Pachetul inclus:

Culoare:Ca imagine arată

Tag-uri: toamna gnome dovleac, pitic papusa, Decoratiuni Acasă, Ziua Recunostintei Decoratiuni, decoratiuni de dovleac.

  • Tema: angel
  • Material: Textile & Tesatura
  • Stil: Stil Pastorală
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-11-01

“Drăguț gnome bună calitate, ca imagine”

Adauga Comentariul Tau Acum