Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

DC Miniature Circuit Breaker 2 Pol 250V 16A 32A 50A 63 Amp Izolator DC Deconectați Comutatorul Solare FOTOVOLTAICE SystemThermal Magnetic Excursie

    (1) 3
(1 Recenzii)

17.00lei 11.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w46165

Cum De A Alege Un Curent De Miniature Circuit Breaker?

SUNENG TECHNOLOGY Co.Ltd

Curent nominal: 16A/20A/25A/32A/50A/63A

Tensiunea de funcționare (Ue): 250VDC

5.Bornă cu șurub de blocare dispozitiv:

Cu dispozitiv de blocare previne nedorite sau casual demontarea de terminalele conectate.

6.2 P Șină DIN Circuit Breaker Termo-Magnetic Excursie, Tensiune Scăzută,Protector pentru Solar PV SUNENG® este specializata in Fotovoltaice Cablu și Solare, accesorii (SPD & MCB) din 2004. Suneng înregistrat capitale RMB50,000,000 , cu 5 care deține filiale,producția anuală de peste 100 de milioane de euro.Suneng a fost concentrându-se pe R&D și fabricarea pentru DC sistemele de distribuție a puterii și a produselor conexe, inclusiv cablu solar ( 1.5mm2-120mm 2)& solar conector & ramură a conectorului& fuse conector& OEM cabluri și Iluminat si protectie Circuit Breaker & DC Siguranță pentru DC sistem pentru DC sistemele FOTOVOLTAICE.

În caz de suprasarcină, să circuit protejat, maniature circuit breaker ocupa de excursii și sejururi în poziție centrală, care permite o soluție rapidă pentru defect linie.Mânerul poate rămâne în această poziție atunci când operatedmanually. 3.De scurtcircuit foarte mare capacitate:

Instalare

Instalare

Email:[email protected]

Număr de Poli: 2P

Soluție One-stop Pentru Cablu Solar sisteme de Cablare.Certificat de ISO-TUV-UL-CE.

Caracteristică 1.De stat-of-art design:

Miniature Circuit Breaker 250V DC 2P Șină DIN Circuit Breaker Termo-Magnetic Excursie, Tensiune Scăzută,Protector pentru FOTOVOLTAICE

Șină DIN

Aspectul Elegant; capac și mâner în formă de arc face o operare confortabila.Contact indicând poziția în fereastra capac Transparent proiectat pentru a transporta eticheta. 2.Mâner central-stau funcția de eroare de circuit în care se indică:

Desciption

Excursie metoda: Termo-Magnetic excursie

De scurtcircuit foarte mare capacitate 10KA pentru întreaga gamă și 15kA capacitate de evaluare curentă până la 125A datorită puternic arc electric, sistem de stingere a incendiului.Lung electrice rezistenta de pana la 6000 de cicluri datorită rapidă de a face mecanism. 4.Mâner lacăt dispozitiv:

Dacă Dispozitivul Sarcină Maximă Curent Este De 80 De Amperi, Cel Mai Bine Alege Actuale 80/0.8 ,care este de 100A pentru a face Miniature Circuit Breaker să funcționeze mai bine și nu este ușor pentru excursie

Tensiune de impuls (Uimp): 4kV

MCB mânerul poate fi blocat, fie în poziția "ON" sau în poziția "OFF" pentru a preveni nedorite de funcționare a produsului.

15 Ani de Încredere și Calificat Cablu Solar & Solar Conector Producător.

Miniature Circuit Breaker PV DC întrerupător suplimentar de protecție sunt concepute pentru a oferi protecție de supracurent în termen de aparate sau echipamente electrice, unde o ramură de circuit de protecție este deja furnizat sau nu este necesar.Dispozitivele sunt proiectate pentru curent continuu (DC) în circuitul de comandă aplicații.

www.sunengsolar.com

Rotiți capătul de sus al întrerupător de circuit de pe șină DIN

Împingeți capătul inferior al întrerupător de circuit în șină DIN

DC Circuit Breaker (MCB)

Pentru că întrerupătorul de circuit la 80% din capacitatea de încărcare nu se va încălzi, care poate păstra mini circuit breaker, la o temperatură în condiții de siguranță de 50-80°.Dacă mini circuit breaker ajunge la întregul curent de sarcină, se va încălzi, și este ușor de a avea o excursie.Imagine Și Dimensiune

Date Tehnice

Wechat: sunengpv

Demontarea

Împingeți întrerupătorul de circuit ascendent

Închide întrerupătorul de circuit slot pe șină DIN

Conectat cu succes la 3,5 GW PV de Ieșire Dincolo de ocean, cu Finalizată După-vânzare.

Instalare pe șină DIN de 35mm orizontal într-un mediu stabil.

Tag-uri: întrerupător de circuit, spd-dispozitiv de protecție la supratensiune, dc protecție la supratensiune, PAUZA.

  • Specofication: 2P250V
  • Origine: China Continentală
  • Curent Nominal: 16A/20A/25A/32A/50A/63A
  • Numărul De Model: SNDZ47Z-DC63, SNDZ47Z-63
  • Nominală Sistem FOTOVOLTAIC de Tensiune: 500VDC/600V
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Instalare: DIN șină Standard
  • Certificare: CE
  • pol: 2P
  • Brand: Suneng
  • Tip: Mini, întrerupător de circuit
image

Anonymous

3
2022-09-09

“Am pentru DC întrerupător cu verde de plastic , dar vânzătorul trimite-mi cu albastru de plastic . Nu este bine pentru mine .”

Adauga Comentariul Tau Acum