Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

50 de Coli A4 de Vinil Autocolant Hartie pentru Inkjet Printer Alb Lucios autoadezive Autocolante, Etichete Impermeabil Decal Foaie de Hârtie

    (5) 3.4
(5 Recenzii)

65.03lei 45.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w44132

De înaltă Calitate Tipărit Vinil Hârtie - setul include 20/50/100 de vinil alb, foi de Autocolant Imprimabil Hârtie pentru imprimantă, finisaj Lucios.Dimensiunea 297x210mm.Potrivit pentru Înaltă rezoluție și imagini clare, de calitate Auto-Adeziv Rezistent la Apă și Autocolante - adeziv pe baza de Apa permite utilizarea autocolante de vinil atât în interior cât și în aer liber.Etichetele pot fi eliminate fără nici un reziduu lipicios.Pentru mai multă protecție, sigiliu autocolante cu un clar spray acrilic sau se aplică protectie UV Zero și Rezistent la Rupere de Hârtie noastre tipărit vinil foi pentru inkjet printer realizate cu înaltă calitate lucios autocolant imprimabil hârtie, opera de arta va fi extrem de durabil, luminoase de culoare și de încredere Compatibil Cu cele Mai multe Imprimante cu Jet de cerneală - imprimabile de vinil autocolant de hârtie funcționează perfect cu cele mai multe imprimante acasă.Imprimabil decal hârtie continuă de cerneală în mod fiabil și fără pete, oferă precise mare performanță de culoare.De asemenea, funcționează cu toate ambarcațiunile freze posibilități Nelimitate pentru creativitate - Vinil Autocolant de Hârtie se va lipi pe toate suprafețele plane, plastic, sticlă, lemn și metal.Mare pentru proiecte DIY, Decor Acasă, Scrapbooking etichete, inclusiv picturi murale, decalcomanii pentru mașini de tipărit autocolante de vinil pentru laptop-uri și telefoane etichete, abtibilduri (nu este potrivit pentru t-shirt)

Tag-uri: hârtie autocolantă, hârtie, hârtie a4, Spotify Premium, etichete din vinil, hârtie autocolant din vinil.

  • Nume De Brand: PLLCUTE
  • Greutate: Other
  • Cantitate Pachet: 1-500 Foi
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: A4
  • Numărul De Model: Print001
  • Tip: Copie De Hârtie
image

Anonymous

3
2022-08-02

“Prejudiciul în transport”

image

Anonymous

4
2022-12-20

“nu foarte lucios, la toate aș spune că e mai finisaj mat, rapid de transport maritim”

image

Anonymous

5
2022-08-29

“oK”

image

Anonymous

4
2022-08-26

“În primul rând, eu chiar nu cred că acest document este cu siguranta foarte mare calitate. Atât de departe preferata mea din cele care le-am folosit. Singurul motiv pentru care iau o stea este similar cu altele, deoarece am comandat-o de câteva ori, initial am comandat număr mai mic de foi, dar de data asta am comandat un număr mai mare. Am constatat că încă mai foile pot obține un pic aplecat in poștale, dar cred că este cu siguranta o problema mai mare, atunci când comanda număr mai mic de foi pentru că atunci când cei care au venit au fost cu siguranta mult mai mult încrețite, ca pentru o cantitate mai mare de foi au venit aproape perfect, cu foarte mici curbe care nu sunt atât de vizibile. Evident, acest lucru se datorează ambalajul este simplu, plicuri cu bule, dar dacă vei comanda o cantitate mai mare de foi este, de asemenea, mai greu pentru ei pentru a obține îndoit datorită grosimii pachetului. Este ceva de remarcat, deși în cazul În care este extrem de important pentru tine sa ai lucrarea ta să fie perfect netedă. Imprima super bine!”

image

Anonymous

1
2022-07-31

“Clientul este foarte, foarte, foarte rău și foi de hârtie nu poate fi folosit. Foile sunt lucioase si groase, acestea sunt doar atât de deteriorat, încât nu poate fi folosit. Magazin puteam nici să-mi cer scuze pentru proasta ambalare care a făcut foi de hârtie deteriorat. Nu știu de ce au încredere în bula mailer atât de mult încât nu au nimic altceva pentru a proteja hârtia.”

Adauga Comentariul Tau Acum